2022. augusztus 14., vasárnap

Daniel Maldini közel a Veronához

-

Daniel Maldini távozni készül a nyári átigazolási időszakban és a Hellas Verona a legvalószínűbb célállomás számára a következő szezonra.

Daniel Maldini a 2021/2022-es bajnokcsapat tagjaként beírta magát a történelembe, ugyanis a Maldini-dinasztia harmadik generációjának tagjaként emelhette magasba a Scudettót, amelyet korábban az édesapja, Paolo hétszer, míg nagyapja, Cesare négyszer hódította el a Milan színeiben.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője szerint a Serie A-ban szereplő Hellas Verona közel áll ahhoz, hogy megállapodjon a Milan vezetőségével Daniel Maldini kölcsönvételéről.

A Milan erősítéseket tervez a támadó-szekcióba és irányító is érkezhet a nyáron, így Daniel számára még nehezebb lenne játéklehetőséghez jutni. Ezért a klub készen áll kölcsönadni őt a következő szezonra a tapasztalatszerzés érdekében és az olasz élvonalban három klub is vinné, nevezetesen a Verona, a Cremonese és a Spezia.

Di Marzio szerint a Milan és a Verona egy kölcsönüzletről tárgyal, amelyhez vásárlási opció társulhat. Továbbá az üzlet részeként a piros-feketék egy visszavásárlási záradékhoz ragaszkodnak. Hasonló feltételekkel távozott egy másik saját nevelésű játékos, Lorenzo Colombo a Leccéhez.

A kölcsönüzlet az elkövetkező napokban lezárulhat a klubok között – írja a MilanNews.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az szinte részletkérdés, hogy eladás vagy kölcsön, a lényeg, hogy olyan helyen legyen, ahol játszhat. A padon üldögélve a világon semmi haszna belőle a Milannak, és ebből ő sem profitál.

    A szerkesztőktől kérdezem, jól látom, hogy az oldalról a fejlesztés után leszedték a kereső funkciót? Ha igen, akkor szerintem ez elég rossz ötlet volt.

  2. Én is be akartam írni a keresőbe hogy kereső mert nem találtam de nem találtam tehát nem tudtam beírni 😁😁

  3. Nekem a kis Maldinivel kapcsolatban mindig olyan érzésem van, hogy csak a neve tartja itt. Most kipróbálhatná magát végre máshol is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS