2022. augusztus 15., hétfő

Tomori iránt érdeklődött a Man. United

-

Olasz jelentések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United kinézte magának Fikayo Tomorit, azonban a játékos egyértelmű kijelentést tett a jövőjét illetően.

Az angol válogatott védőt tavaly nyáron vásárolta meg végleg mintegy 28,8 millió euróért a Milan vezetősége azok után, hogy a 6 hónapos kölcsönjáték alatt jó benyomást keltett és maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint az elmúlt hetekben a Manchester United érdeklődést mutatott Tomori iránt. A 24 esztendős középhátvéd tisztelettudóan megköszönte a megkeresést és közölte az ügynökével, hogy nem hajlandó meghallgatni az ajánlatokat más kluboktól, mert maradni akar a Milanban.

Tomori meghatározó játékos volt a védelem tengelyében az előző idényben és nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá a Scudetto megnyeréséhez. Az angol védő másfél év alatt eddig 62 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt és ezeken 2 gólt szerzett. Az érkezése óta megbízható, stabil párost alkotott Simon Kjaerrel, míg az elmúlt fél évben Pierre Kalulu volt a párja a védelemben.

A Calciomercato hozzátette, hogy a Milan vezetőségének világos elképzelései vannak Tomori kapcsán. A klub szeretné további két évvel meghosszabbítani a játékos 2025-ben lejáró szerződését és ennek keretében fizetésemeléssel jutalmaznák a kiváló teljesítményét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. 1. Na végre megy az oldal😁már kezdtek elvonási tüneteim lenni 😁
  2. Kicsit más és szokatlan de remélem hamar megszokom mert nem szeretem a változásokat 😁😁
  3. Tomori meg remélem a Milanból fog vissza vonulni.

 2. Erre a válaszra számítottunk, köszönjük Tomorinak.

  És akkor jöjjön pár friss hír illetve pletyka.

  Az Arsenal Bennacert akarja 40M-ért. A velünk való hosszabbítást jelenleg jegeli Benna, mert szeretné megtapasztalni, mik a RedBird szándékai stratégiailag.

  Leaót vinné a PSG, nagy számok röpködnek, 70M körül, de lesz az még több is, mert a Real is képben van, bár Vini mellé nem tudom, minek kéne nekik. Mindenesetre vele egyelőre megszakadtak a hosszabbítási tárgyalásaink, mert 7M lett a fizu igénye. Mendes kemény dió lesz, és még ott a tartozás is.

  A Lille-lel megvan az egyezség Sanchesről, csakhogy képbe jött a Pool és a PSG. Azóta már 5M lett a fizetési igénye. A PSG nem is tett hivatalosan ajánlatot, szóval lehet, hogy ez csak Mendes kamuja, hogy több pénzt csikarjon ki. És Sanches alapból a PSG-t akarja, nem minket. Szóval fordított a helyzet, mint CDK-nál, aki csak minket akar, a személyes feltételekben meg is egyezett velünk, ki is hagyta a klubja első barátságos meccsét, viszont a Leeds jóval magasabb ajánlata jobban tetszik a Brugge-nek, mint a mienk. Szóval ott emelni kell a tétet, nincs mese, különben úgy járunk, mint Botmannal.

  Ziyech kapcsán az a hír, hogy szakított az ügynökségével, és ő maga fog tárgyalni a saját karrierjéről az ügyvédei segítségével. Hogy ez nekünk jó-e, hamarosan kiderül, mindenesetre elutazott az USA-ba előszezoni túrára a Chelea-vel. És menni akar a Chelsea-ből.

  Botman helyett Bremer neve gyorsan és logikusan felmerült, de nála olyan pénzekről van szó, ami kizárja, hogy nálunk kössön ki. 35-40M körüli összegért megy vélhetően az Interbe, hogy a PSG-be tartó Skriniart pótolják. Az ő árából meg is lesz. Így mi Tanganga felé fordultunk, aki jóval olcsóbb lenne, 10-12 M. A Tottenhem védője, elvileg ügyes, de sokat volt sérült.

  Asensio kapcsán egyre erősebb a Newcastle érdeklődése. Könnyen lehet, hogy megint borsot törnek az orrunk alá. Megtehetik.

  Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a RedBirddel sem szakadt ránk a bank. Paolóék nehéz helyzetben vannak, mert az első számú választásaink esetében simán mindenki túllicitál minket. És így nehéz jókat igazolni. Emellett a mostani értékeink megtartása sem lesz könnyű.

  Az infók innen vannak:

  https://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Serie+A/AC+Milan

  Ajánlom az oldalt a szerkesztők figyelmébe is, percenként frissül. Néha ugyanazt megírják ötször, más címekkel, de sok érdemi új információ is van.

 3. Remélem a MU érdeklődését pont annyira koronázza majd siker, mint az enyémet Scarlett Johansson iránt.

 4. Jó ötlet a Manchestertől, hogy próbálnak találni valakit, aki az extraklasszis Maguire-t helyettesíteni tudja.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS