Maldini nagyobb hatáskört kapott a RedBirdtől

16

Paolo Maldini és Frederic Massara az új szerződés értelmében nagyobb döntéshozatali szabadságot kapott az átigazolások terén.

Mint arról beszámoltunk, pénteken hivatalosan is bejelentették Maldini és Massara lejáró szerződésének meghosszabbítását. A két szakember egyaránt további két évvel, 2024. június 30-ig szóló szerződést írt alá, plusz egy éves opcióval.

A MilanNews információi szerint a hosszú hetekig elhúzódó tárgyalások hátterében az állt, hogy a Milan két igazgatója a korábbinál nagyobb autonómiát és döntéshozatali szabadságot szeretett volna kapni a tulajdonostól az igazolások terén. Döntő fontosságúnak bizonyult, hogy Gerry Cardinale, a RedBird Capital Partners vezetője eleget tett a kéréseknek.Maldiniék mostantól nagyobb szabadsággal dolgozhatnak az átigazolási piacon az általuk kiválasztott profilú játékosok megszerzésén. A hatékonyság és a rugalmasság növelése érdekében az igazgatók szabad döntéshozatalt kaptak, de ez nem jelenti azt, hogy korlátlan hatáskörrel rendelkeznek.

Az igazolásoknak és a transzferpiacon végrehajtott műveleteknek meg kell felelniük a tulajdonos által meghatározott általános irányelveknek és a költségvetésnek is, amelyet a klub igazgatótanácsa bocsát a rendelkezésükre.

A Maldini-Massara páros három évvel ezelőtt, 2019-ben kezdte a közös munkát és az Elliott Management által korlátozott büdzsé és költségcsökkentési politika ellenére rendkívül hatékonyan dolgoztak, ennek köszönhetően a csapat hosszú idő után visszatért a Bajnokok Ligájába és 11 év után sikerült megnyerni az olasz bajnokságot.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na, ha ez így van, és lesz elég lóvé, akkor megérte kicsit tovább tárgyalgatni. Ez még jól is elsülhet. Már csak azon múlik, mennyiből gazdálkodhatnak.

  Ha Ziyech kölcsönben jön, ahogy hírlik, annak nem lesz nagy költsége egyelőre. CDK 30M, Sanches 30M, és szinte jók is vagyunk. Berardiért fizetni kellene 20-30M körül, Bremerért is nem keveset, Zaniolo igen drága, Dybala pedig valószínűleg brutál fizetést kér. Olvastam valami Luiz nevű középpályást is velünk kapcsolatban a PL-ből 15M körül.

  Akárhogy nézzük, ha jól tárgyalnak Paolóék, akkor is 50-60M alatt nem lehet megúszni, ha egy minőségi középpályást, tízest és jobb szélsőt akarunk. És védőről még nem is beszéltünk. Nyilván próbálunk majd kölcsönt és opciót erőltetni, akinél lehet.

  Komolyan, ez tök izgalmas. És végre nem sehonnai akárkik jönnek szóba, hanem olyanok, akiknek tényleg tudnánk örülni.

 2. Szerintem meg ha Ziyec kölcsönbe jön RW, ès CDK 30-35 m-èrt ACM, az màr majdnem elèg. Minden màs ajàndèk.
  Sanchez jò lehet, de a pozìciò nem olyan vèszes, van pàr jàtèkosunk oda.
  Noa Lang jò lenne, de csak akkor, ha Rebicet eladjuk.
  Közèpsö ès bal vèdö pozìciòba, csak tartalèk kell.

    • Elképesztő boldogság fogja átjárni a pesszimista, busungó lelkedet, amikor Maldini elhozza őt neked ajándékba.

     • Ez miért pesszimizmus, Jánosaim?
      Ha a srácot – de legfőképpen a klubját és az ügynökét – meghülyítik egy kis pénzzel, akkor simán el tudom képzelni a Premier League-et.
      Nem gondolom, hogy ne lenne alkalmas Maldini a srác fejébe rózsaszín ködöt varázsolni, de a mai fociban ha a klub egy 10 millióval többet kap mástól, a játékos pedig 3 millió helyett 5-6-ot, akkor záródik is a kapu. Még az ügynöke 1 millióért meggyőzi, hogy angolul úgyis jól beszél, az olaszok meg csak olaszul tudnak😉
      Na de természetesen meglephetne minket Maldini, de ez jórészt a srácon múlik.

 3. “Az igazolásoknak és a transzferpiacon végrehajtott műveleteknek meg kell felelniük a tulajdonos által meghatározott általános irányelveknek és a költségvetésnek is, amelyet a klub igazgatótanácsa bocsát a rendelkezésükre.”

  Ezen kellett rugózni? Olyan mintha eddig nem ez lett volna.

 4. Igazolj bárkit akit csak akarsz 😁 deeee csak 20 millád van rá 😁😁😂és lőttek a nagy hatáskörnek 😁😁

 5. Ziyech szerintem biztosan jön és a fiatal belga is, Dybala nem. Valahol olvastam, hogy Maldini nem nagyon erőlteti a szerződtetését.Persze lehet taktika is,mert azért megmutatta a Maldini -Massara páros, hogy elég jól megy az is nekik “szerencsére” 👍😃

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet