A Milan kinézte Sanches alternatíváját

5

Enzo Fernández személyében a Milan vezetőségének megvan a B-terve arra az esetre, ha nem sikerül megállapodni a Lille együttesével Renato Sanches leigazolásáról.

Mint arról írtunk, a Paris Saint-Germain bejelentkezett a Milan által megkörnyékezett Sanchesért. A párizsi együttes a Lille jövő nyáron lejáró szerződésű játékosával erősítené meg a középpályát a nyáron. Komoly vetélytársa akadt a Rossonerinek a Sanches leigazolásáért folytatott versenyben és benne van a pakliban, hogy a dúsgazdag PSG elhappolja Sanchest a Milan orra elöl. A 24 éves középpályással már sikerült megállapodniuk Paolo Maldiniéknak a szerződésről, ám a vételárat illetően nincs közös nevezőn a két klub. A vezetőség álláspontja egyértelmű: nem hajlandó részt venni licitháborúban.

A Tuttosport és a SportMediaset beszámolója szerint a Milan vezetőségének a River Plate-et erősítő Enzo Fernández a B-terve arra az esetre, ha nem sikerül nyélbe ütni az elsődleges célpontnak számító Sanches megszerzését.A 21 éves középpályás szerződésében egy 18 millió eurós kivásárlási záradék szerepel és a River nem hajlandó ennél alacsonyabb összegért megválni tőle. Korábbi sajtóhírek szerint az argentin középpályás számára vonzó a Milan és szeretne Európába igazolni, hogy előrelépést tegyen a karrierjében. Geoffrey Moncada, a klub játékosmegfigyelője számos alkalommal figyelemmel kísérte Fernándezt.

Fernández a 2022-es évben 24 meccsen játszott, ezeken 9 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ahogy olvastam Enzo-t hamarosan a Benfica csapata fogja leigazolni. Bremer pedig a városi riválishoz igazolhat, mert Skriniar-ért erősen érdeklődik a PSG. Sajnos a B tervek tényleg lényegesen jobbak az A változatoknál, különben nem akarnák őket komoly csapatok.

  1. A Benfica nagyon durván ostromolja egy ideje, ő sem lenne könnyű dolog sajna. Meg őt is át kéne nevelni posztra, mint Tonalit.

  2. Érdekes választás csak hát én is úgy érzem neki időbe telne míg megszokja az európai gyorsabb és közvetlenebb focit

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet