A Milan lecsúszhat Sanches megszerzéséről

24

A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain nagy erőket mozgósított Renato Sanches leigazolása érdekében és elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban elhappolja a játékost a Milan orra elöl.

Könnyen lehet, hogy meghiúsul Sanches leigazolása. A 24 éves középpályás már régóta a Milan célpontjai között szerepel és Paolo Maldiniék hónapok óta sikeresen megállapodtak a játékossal a személyes feltételekben. Ugyanakkor a Lille vezetőségével még mindig nem sikerült lezárni a transzfert és nincs egyezség az átigazolási árban. A helyzetet az sem könnyíti, hogy Paolo Maldiniék a tulajdonosváltás miatt nem tudnak transzfert végrehajtani, valamint egyelőre a lejáró szerződésük meghosszabbításáról sincs megegyezés.

Fabrizio Romano beszámolója szerint a Paris Saint-Germain azon dolgozik, hogy szerződtesse Sanchest a Lille együttesétől. Megtörtént a kapcsolatfelvétel a párizsi alakulat részéről és folyamatban vannak a tárgyalások a felek között.A MilanNews, a Sky Sport Italia, az AS és a L’Equipe megerősítette, hogy a PSG komoly érdeklődést mutat Sanches iránt, akinek egy év van hátra a szerződéséből és egyértelművé tette a távozási szándékát. A távozó Leonardo helyét az a Luis Campos veszi át a PSG sportigazgatói posztján, aki korábban a Lille-hez csábította az Európa-bajnok középpályást.

A Paris Saint-Germain lépései miatt komplikálttá vált a Sanches-hadművelet a Milan számára. Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a milánói klub lecsúszik a portugál válogatott játékos szerződtetéséről.

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Jobban jártunk volna, ha Paquetat viszik el, amiről korábban szó volt, mert utána elég komoly részesedést kaptunk volna, de Leonardo menesztésével úgy tűnik elhalt ez a vonal.

 1. Eddig is rüheltem a PS ZSét…megint jól megszivatnak minekt..Persze FIFA fair play semmit se tehet mert náluk minden a legnagyobb rendben..jó sokat kaszálhattak a francia bajnoki címért..én örülnék Sancheznak ha jönne, de hát sajnos pénz beszél….ha jo lessz neki párizsban a padon is jó sokat keresni nincs mit tenni

 2. Én sem nagyon sajnálnám ha elvinnék…arra a posztra ott van Tonali, Bennacer, Pobega és Krunic is elég jól játszott ottan, ráadásul Sanchez sem annyira olcsó és sérülékeny is. Inkább rakjuk rendbe a jobbszélső posztot és Diaz helyére is hozzunk valakit és elég is, tegyük el a pénzt inkább télére ha kellesz valaki és tartsuk meg a jó játékosainkat szerintem.

 3. Ettől a hírtől én sem fogom összecsokizni magam. Vigyék csak az arabok. Biztosan találunk nála jobbat is.

 4. Közel 3 hét alatt mit szotyiznak eddig az új tulajdonosok? Már a második nap meg kellet volna hosszabbítani Maldini szerződését és neki látni az igazolásoknak… Valami probléma lehet a háttérben? Kevés a büdzsé Maldiniék?

 5. “Paolo Maldiniék a tulajdonosváltás miatt nem tudnak transzfert végrehajtani…”

  Transzfert egyelőre senki sem tud végrehajtani, vagy véglegesíteni, kivéve persze a hosszabbításokat és az opciós kölcsönöket. A transzferek elvileg az átigazolási időszak kezdetétől rögzíthetők, de ne legyenek kétségeink, hogy pl. Tchouameni már biztosan a Real Madridé vagy Darwin Nunez a Liverpoolé.

  Vitiello azt írta még márciusban, hogy a Lille-lel megvan az egyezség (20 M). Később a játékossal is megállapodtunk, pedig ez általában fordítva szokott történni.
  Pár hónap kell még a tényleges tulajdonosváltáshoz, ez azonban nem lehetne hivatkozási alap, mert akkor nyáron semmit sem csinálhatna a Milan a piacon. (Egyébként pedig felmerül a kérdés, hogy mit kell ennyit szarakodni az átmenet során a legfontosabb személyügyi kérdéseknél, főleg úgy, hogy hetek óta mindenki leírja, lenyilatkozza, hogy Maldini és Massara marad.)
  Önmagában a tulajváltással nem indokolható a tökölés. Messiasszal, Florenzivel kapcsolatban megvan a megállapodás, tárgyaltunk De Ketelaerével is, aki el is fogadta az ajánlatot, de több klubbal is történtek egyeztetések. Gondolom, ezeket mind Maldini meg Massara intézte. Sanches kapcsán pl. előszerződést lehetett volna kötni, HA MÁR EGYSZER MEGVOLT AZ EGYEZSÉG. Ha hozzájuthattunk volna 20 millióért valakihez, akivel megvolt a megállapodás (klubbal és játékossal egyaránt), majd azért tudja elhappolni egy másik klub, mert ezt nem fixáltuk, az nagy baklövés – tulajváltás vagy PSG ide vagy oda, nem tekintve, hogy tényleg Sanches-e az ideális választás. Sanches kapcsán lehetett sejteni, hogy lesz vagy lenne érdeklődő, mert manapság 20 millió euró szinte semmi. Nyilván a Lille is tudja ezt, neki is az az érdeke, hogy ha valakit el lehet adni 40-ért, akkor ne 20-ért adja el. De ismétlem: megvolt a megállapodás a klubbal. Ez alapján ezt elszúrtuk. Ha a PSG beszáll, akkor vége a dalnak.

  Örömteli, hogy Cardinale az elmúlt három hét során a stadion projekttel kapcsolatban már tárgyalt Pro Sesto polgármesterével, de talán nem ezzel kellett volna kezdeni, lett volna ennél fontosabb dolog is, pl. megegyezésre jutni Maldinivel meg Massarával.

  Ettől függetlenül nem biztos, hogy baj, ha nem Sanches érkezik, csak ezt lehetett volna ügyesebben is csinálni.

 6. Nem az a gond, hogy nem lesz egy Sanches a keretben, hanem maga a tény, hogy egy fél éve lezsírozott transzfert sem tudunk végrehajtani. Szép nyár elé nézünk.

 7. Csak szeptembertől lesz a redbird a tulaj.
  Ezért nem is nyílt ki a pénzcsap.
  So nur keine panic.
  Télig ki lehet húzni egy korrigált jobb széllel.
  A baj az hogy ugrik botman is.

 8. Ha ezen a klubon egy tulajdonosváltás, a BL-szereplés és a bajnoki cím sem segít (abban, hogy jobb játékosokat igazoljunk, ill. megtartsuk a legjobbakat), akkor mégis mi fog? Ja persze, majd a saját stadion, amit 15 éve mantráznak egy kapavágás nélkül és még ki tudja hány év, mire elkészül, ha egyáltalán elkezdik valaha…Addig is lehet hülyíteni a népet, h majd egyszer jobb lesz.

  • Eddig a te írásod volt a legközelebb az én véleményemhez. Nem Sanchez hiánya hanem a kudarc ami fáj ilyenkor.

 9. Valaki mesèlje màr el, mi tart hónapokig egy tulajdonosvàltàson? Feltètelezem, mielőtt megvàsàroltàk a klubot, megtörtènt az átvilàgítás, és nem fordìtva törtènik. A problèma nàlam inkàbb az, hogy akkor minek lengettek be egy cirka 100 milliós átigazolàsi büdzsèt? Sanchezre visszatèrve, talán jobb is, ha elhappolnák előlünk a sèrüèkenysège miatt, bàr nem hinnèm, hogy nagy moti

 10. Számomra az az érdekes, hogy az Elliotték ezt nem zsírozták le, akik ugye a Lille fő hitelezői (ha jól tudom).
  Lehet, hogy mégsem kell Sanchez?

 11. Azért közel 3 év alatt sikerült ennek a vezetésnek egy bajnoki címet és újra bl-t elérni. Szerintem ez magáért beszél. Amúgy valahogy mindig a PSG vagy a sintérek is ugyanazokat a játékosokat akarják mindig mint szeretett csapatunk. Nem furcsa? Van Maldini-ék jegyzetfüzetében még pár név biztosan. Azokkal értek egyet, akiket ugyancsak nem hat meg, ha nem hozzánk igazol .

 12. Lehet itt akármilyen tulaj, mióta az eszemet tudom, a csapat sosem igazolt úgy játékost, hogy a pletykák akár 10% is igaz legyen. Ha csak az elmúlt 12-14 évet is nézzük a “megegyezett a csapat a játékossal” és a “megegyezés született a klubbal” hírek döntő többségében még annyit se jelentett, mintha Pista bácsi állította volna a helyi presszóban.

  Majd ha az lesz ott, hogy HIVATALOS “Jóska/Béla” csatlakozott az AC Milan csapatához, akkor elhiszem.

  Még az a szerencsétlen Origi transzfer se lett bejelentve, pedig már lassan 2 hónapja lesz, hogy aláírt állítólag. Kínszenvedés minden évben ezeket a híreket olvasni, mert sokszor teljesen hiú reményt ébresztenek a szurkolókban. Inkább ne is jelennének meg pletykák se a csapat oldalain, csak a TÉNYEK és VALÓSÁG.

  Amikor nem voltunk BL-ben azért nem igazoltak minőségi játékosokat mert nincs BL. Ezzel szemben friss bajnokként és (úgy tűnik) rendszeres BL szereplőként sem hallottam még valódi erősítésekről híreket. Oké, hogy minden átigazolásban ott a lutri faktor, de talán egy több éve stabilan, rendszeresen szereplő játékos kevésbé jelentene kockáztatot, mint tegyük fel valaki, akinek volt egy fél vagy egész átlagon felüli szezonja. Kicsit már fájdalams ez a folyamatos kukázás. Főleg azért, mert amikor valódi, minőségi játékosok kerülnek szóba, azok az esetek javában elhalnak.

  Igaz, hogy bevált az utóbbi pár játékos aki a csapathoz igazolt, de még így is legalább 3 kezdőcsapatnyi játékos érkezett az elmúlt 5 évben akik finoman szólva sem váltották meg a világot. Nincsenek hiú ábrándjaim. A csapat jelenleg erős, de rengeteg szerencse és az ellenfelek bénázásai is kellettek a sikerhez. Jövőre ugyanaz a keret, nem fogja tudni megvédeni a címét, mert ilyen mértékű szerencsére nem lehet alapozni a címvédést. ERŐSÍTÉSEK kellenek és bővebb keret. Remélem, nem kell még 15 olyan játékosról olvasnom a következő hetekben akik aztán teljesen máshol kötöttek ki, holott MEGEGYEZETT A CSAPAT vagy a JÁTÉKOS. Idegesítő és teljesen felesleges hergelés.

  • Origi mivel sérült volt nem tudták elvégezni rajta az orvosi vizsgálatokat.
   Idén ez a keret hogy lett bajnok?
   Szerencsével?
   Egy egész szezonon keresztül amikor a bírók ellenünk fújtak és minden csapat jobban erősödött.
   Kukáztunk és akkor mi van?

   Ez már nem a Berlusconi korszak.

   • Megnyerte a csapat, nagyon szuper volt, hogy a meccseket néha kínkeservesen is, de behúzták. Jelenleg megvan az a plusz ami éveken ét nem volt meg, hogy az utolsó percekben is bementek a helyzetek. Nem mondtam, hogy nem volt megérdemelt a győzelem, de fel kel készülni arra is amikor kevésbé mennek be azok a bizonyos lövések. Sosem lehet leülni azzal, hogy na ez a keret úgy jó ahogy van, mert azokból lesznek a hatalmas pofonok.

    Nem tudtam, hogy sérült volt, de már nagyon-nagyon régóta “tény”, hogy jön, mégsincs róla semmi. Engem ez zavar. De lehet, hogy ezzel csak én vagyok így.

 13. Szétröhögöm az agyam néha ilyen cikkek alatt. Meg sem nyílt még az átigazolási piac, és már mindenki panaszkodik, valami apokaliptikus jövőt vízionálva.

  • Ok, akkor erre térjünk vissza néhány hét múlva, ill. aug. 31-én. Egyelőre az látszik, h pont azok a játékosok válnak leginkább elérhetetlenné a Milan számára, akikkel a legrégebb óta szóba hozták a klubot és akik a legbiztosabb érkezőknek tűntek (Botman és RS). Mondhatod, h nem kár, mert nem is rájuk van a legnagyobb szükség, de vmiért mégis őket akarták leginkább. Aztán ott vannak a támadó sorba kinézett játékosok, hát ott sem arról szólnak a hírek, h milyen közel vannak egymáshoz az álláspontok (Origit kivéve). Persze, nyilván a mercato végén vonjunk mérleget, de a szurkoló már csak olyan, h aggódik és értetlenkedik, és jelenleg nem pozitív irányba mutatnak a dolgok.

 14. Az a baj az átigazolási szezon csak most fog kezdődni de a pletykákat már elindították a klubbok. Lehet nem kellett volna előre dicsekedni?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet