A Milan béremeléssel jutalmazza Tonalit

5

Olasz jelentés szerint a klub vezetősége nagy fizetésemeléssel jutalmazza Sandro Tonali teljesítményét.

A 22 éves futballista a Milan középpályájának vezérévé vált a 2021/2022-es idényben és kiváló teljesítményt nyújtott azok után, hogy az első szezonja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Ennek ellenére az edző és a vezetőség is hitt Tonaliban, aki meghálálta a bizalmat.

A Tuttosport értesülései szerint Tonali hamarosan jelentős fizetésemelést fog kapni a szerződésének meghosszabbítása mellett, miután kulcsjátékos lett a kezdőcsapatban. Az olasz középpályás a jövő Milanjának szimbólumává válhat. Az új kontraktus 2027 nyaráig szólhat.A vezetőség nagyra értékeli Tonali tavaly nyáron tett gesztusát, ugyanis hajlandó volt lemondani a fizetésének egy részéről azért, hogy végleg a Milan játékosa legyen. A Milan több mint duplájára, körülbelül nettó 3 – 3,5 millió euróra tervezi emelni az olasz játékos éves bérét, amelyhez további bónuszok társulnak. Összehasonlításképpen Sandro az aktuális idényben 1,4 millió eurót tett zsebre.

Tonali játékjogáért tavaly nyáron mintegy 6,9 millió eurót fizetett a Rossoneri vezetősége a Bresciának, valamint ezen felül az üzlet része volt a 2020 nyarán kifizetett 10 millió eurós kölcsönvételi díj.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon nagy szerencsénk volt, hogy a fiatal játékosok közül sokan gyerekként egy nagy Milant láttak és szurkltak nekik, és ez még mindig kicsit megőrizte a csapat brandjét. Pénz híján ezt sehogy nem tudtuk volna helyettesíteni. Tonali zászlóshajója ennek.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet