Papin szavai Maignanról és Theo Hernándezről

9

Jean-Pierre Papin, a Milan korábbi Aranylabdás csatára szerint Theo Hernández mostanra a csapat egyik legjobb játékosává vált és ajánlott egy francia játékost a Rossoneri támadó-szekciójának megerősítésére.

“Ismertem Maignant, már tavaly is fantasztikus szezonja volt. Most még erősebb lett, hogy a Milanban van. Theo? Nagyon meglepett. Csendben érkezett és most ő a Milan keretének egyik legjobb játékosa.” – mondta Papin.

Az egykori francia válogatott csatár kitért Paolo Maldini munkájára is: “Maldini maga a Milan. Itt kezdte és itt fogja befejezni. Paolo nagyon jól ismeri a futballt és a klubot is. Pontosan tudja, hogy a csapatnak mire van szüksége. A Scudetto egyben az ő sikere is. Kit ajánlanék a Milannak? Faivrét a Lyonból. Tökéletes választás lenne a Rossoneri számára.”“Renato Sanches? Véleményem szerint bármelyik csapatba beférne. Ő egy olyan játékos, aki tudja, hogyan kell alkalmazkodni és fejlődni. Tökéletesen beleillene a Milanba.”

Papin 1992 és 1994 között állt a piros-feketék alkalmazásában és elmondása szerint hibás döntést hozott, amikor elhagyta a klubot.

“Mindkét évem csodálatos volt a Milanban. Hibáztam, amikor távoztam. A Rossoneri továbbra is a szívemben maradt és kötődöm hozzá.”

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na igen, Papin fejèn talàlta a szöget.
  Faivre fiatal, olcsòbb mint az eddig fölsoroltak a jobb oldalra, tavaly, vagy a tèlen elvileg majdnem leigazoltuk. Most meg eddig szòba sem jött? Faivre, Ketelaere ès Lang, szerintem jò erösìtès lenne. (Ha Leao marad akkor is lehet rotálni ezt a nègyest.)
  Persze ehhez mèg pàr jàtèkost èrtèkesìteni kell.

  • Faivre hova jönne? A TM szerint középpályás, és ott isj átszik mindig. Vagy ballábasként őt be lehet vetni előrébb?

   • A TM persze nem mèrvadò, de amùgy mi az, hogy közèppàlyàs manapsàg? Szerintem ö a közèppàlyàn bàrhol tud jàtszani, ès ahogy mondod bal làbas. 35 meccsen 10 gòl 5 assziszt nekem azt sugallja, hogy szeret ès tud is tàmadni. A videòkon meg annyit làtok, hogy a jobb szèlen mindenkit megforgat, gyors, okos passzokat ad, szabadrugàsbòl veszèlyes. Vagyis pont ilyen kène nekünk. Szerintem.

  • A Brest beràgott rà ès nem akarta eladni a Milannak. Persze ezek mind csak talàlgatàsok.
   Nem tudom mennyivel kellene kopogtatni, de gondolom te sem.
   Szerintem Asensio, Berardi 30m körül vannak. Szerintem Faivre 20m körül mozdìtható lenne. Nem keres annyit ès fiatalabb, gyorsabb. Te kit vennèl ennyièrt?

   • Azon elmélkedtem, hogy mit olvashattál ki az irományomból azon kívül, hogy tavaly is megekerste a klub. Nem céloztam én semmi olyanra, hogy mást vennék, arra meg végképp nem, hogy én tudnám mennyivel kellene kopogtatni.

 2. Tavaly az utolsó napon nem tudtunk olyat ajánlani, amiért egy Brest elengedte volna, akkor most a Lyonnál mennyivel kellene kopogtatni?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet