A Milan döntött Junior Messias sorsáról

7

A piros-feketék közel állnak ahhoz, hogy végleg megvásárolják Junior Messiast.

A 31 éves támadó tavaly augusztusban az átigazolási időszak utolsó napján csatlakozott a Milanhoz a másodosztályban szereplő Crotone együttesétől. A megegyezés értelmében a klub mintegy 2,6 millió eurót fizetett a kölcsönvételért és a szerződésbe rögzítettek egy vételi opciót.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja szerint Messias közel áll ahhoz, hogy végleg a Milan játékosa legyen és a klub aktiválni készül a játékos vásárlási opcióját.Intenzív tárgyalások zajlanak a Milan és a Crotone között Messias megtartása ügyében. A klub úgy döntött, hogy véglegesíti Messiast és a transzfer 4 millió euró körüli összegért valósulhat meg, azaz az eredetileg megállapított 5,4 milliós opciónál kevesebbért. A brazil támadó az aktuális szezonban 26 meccsen 5 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki a Serie A-ban, valamint a Bajnokok Ligájában góllal debütált.

Messias megvásárlása ellenére nem 100 százalékban biztos, hogy a következő szezont is a Milan színeiben fogja megkezdeni, ugyanis a brazil játékos és Alexis Saelemaekers közül egy valaki távozhat a nyári mercato alatt, ahogy Samu Castillejo is. Messias iránt elsősorban a frissen feljutott Monza érdeklődik és elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén a Rossoneri profittal értékesíti. A klub vezetősége egy jobb szélső támadót szándékozik igazolni a nyáron a csapat megerősítése érdekében.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Meg kell tartani, mégicsak egy olasz bajnokról beszélünk!
  Viccet félretéve, csodálkoznék azon, ha kifizetnénk az eredeti opcióját.

 2. Én nem bánnám, ha ő maradna a csere. Nem hinném, hogy két játékost veszünk oda, és a már ittlévők benne van egyedül gól, meg veszély.

 3. Ismerjük a történetét honnan indult..
  Idén gólt szerzett a BL-ben, Bajnok lett a Csapatával, amiből néhány góllal kivette Ő is a részét..
  Ha soha többet nem rúgna labdába, már akkor is elmondatná magáról, hogy olyan dolgokat ért el, amire nagyon sokan csak vágynak..
  Egyértelmű, hogy nem ügyetlen, technikailag teljesen rendben van, ha választanom kéne a fiatal belga és Messias között, az utóbbi tenném a voksom..
  Ha sikerül egy komoly erősítést hozni a jobb oldalra, Neki nem esne nehezére a másodhegedűs szerep, bizonyos esetekben még jól is jöhet a technikai tudása, cselező képessége, és azért elég jó százalékkal találja el a kaput is..
  Remélem marad, a pénz amiről szó van tényleg aprópénz, ennyi szerintem simán megér..

 4. Szükségünk van rá, mert jobb mint a fiatal belga. Ennyiért szinte ingyen van és ha elviszi a Monza még kereshetünk is rajta egy kicsit. Csak a belga menjen minden áron!!!

 5. A belgából csináljunk pénzt a brazil meg elfogadja a cserepadot ~2 évre tuti. És jöhet egy kezdő szintű jobbos támadó

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet