Ancelotti egyeztetett Maldinivel Leaóról

5

Állítólag Jorge Mendes megkísérelte beajánlani Rafael Leaót a Real Madrid vezetőségének, ám Carlo Ancelotti megnyugtatta Paolo Maldinit.

Az elmúlt hetekben olyan híresztelések láttak napvilágot, amelyek szerint a Real Madrid szeretné soraiban tudni a Milan támadóját a következő szezonban és ajánlatot készül tenni érte. A portugál támadó kiválóan teljesített a 2021/2022-es idényben és Olivier Giroud-val holtversenyben a Milan házi gólkirálya lett.

A Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Carlo Ancelotti, a madridiak vezetőedzője felhívta telefonon a Milan technikai igazgatóját, Paolo Maldinit és közölte vele, hogy a Real Madridnak egyáltalán nem áll szándékában szerződtetni Leaót a nyáron.Köztudott, hogy Ancelotti nagyon jó kapcsolatot ápol Maldinivel és ezért fontosnak tartotta, hogy tisztázza az ügyet. A jelentés szerint néhány hete Jorge Mendes ügynök megpróbálta beajánlani a 23 éves támadót a Realnak, ám kevés sikerrel. A spanyol együttes más posztok megerősítését tervezi és Vinicius Junior személyében hosszú évekre megvan a bal szélső támadójuk.

Leaónak 2024. június 30-ig szól a jelenlegi szerződése és a Milan vezetősége szeretne hosszú távra hosszabbítani vele. Továbbá a klub készen áll nagy mértékű fizetésemelést adni a portugál válogatott játékosnak, aki jelenleg éves szinten 1,5 millió eurót keres.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Van egy olyan érzésem,hogy ő is ingyen fog távozni két év múlva! Jön majd a sok bla-bla de valami miatt még mindig nem írja alá az új szerződését. Remélem nem lesz igazam. Már nem azért mert elmegy, hanem mert ingyen!

  2. Mendez ki akar harcolni egy nagyobb fizetést de azzal hogy húzza az időt szegény Leao meg mindig csak annyit, pedig már most szerintem több millióval többet kereshetne. Leaonak jobb lenne itt maradni és újra bizonyítani, lehozni egy újabb jó szezont, fel megy az értéke is, es mivel egy év után már csak 1 év lesz hátra a szerződésből így könnyebben mozdítható lesz és lehet egy újabb jó év után meg jobban kelleni fog másoknak is….ezt az ingyen távozó bizniszt nehéz lesz leállítani. Aki maradni akar az hosszabbít gondok nélkül mint például Theo, de úgy látszik Leao Kessie nyomdokaiba indult…

  3. Akkor még sem volt kacsa a hír, de nem a Reál kereste hanem az ügynöke próbálta meg beajánlani.

    Óriási potenciál van benne kíváncsi vagyok, ha hoznának egy hasonló képességű játékost a posztjára hogy reagál a helyzetre?!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet