A Milan ajánlatot tett De Ketelaere játékjogáért

9

Úgy tűnik, hogy a Milan elküldte első ajánlatát a belga élvonalban szereplő Club Brugge tehetségéért, Charles De Ketelaeréért.

A 21 éves tehetség Paolo Maldiniék első számú célpontja a támadó-középpályás posztra, amely meglehetősen kritikus pontnak számít a csapatban, hiszen az előző idényben Brahim Diaz és Daniel Maldini sem tudott maradandót alkotni, ezért Stefano Pioli kényszermegoldásként Franck Kessiének és Rade Krunicnak is bizalmat szavazott a csatár mögött.

A La Repubblica által közölt információk szerint a Milan vezetősége lépéseket tett De Ketelaere megszerzése érdekében. A klub egy hivatalos ajánlatot nyújtott be a Club Brugge együttesének.A Milan mintegy 30 millió euró összértékű ajánlatot tett le az asztalra a belga válogatott játékosért: 25 millió euró, plusz további 5 millió euró bónusz. A klubok között folyamatban vannak a tárgyalások és a piros-feketék mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszerezzék De Ketelaerét, aki Belgium legnagyobb tehetsége a posztján.

Ráadásul a fiatal támadó-középpályás beleegyezett abba, hogy csatlakozzon a Milanhoz a nyáron, így a klub kedvező helyzetben van a tárgyalásokon.

De Ketelaere az aktuális idényben kiváló teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet Európában, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve 28 gólból vette ki a részét közvetlenül, méghozzá 18 találat és 10 gólpassz formájában. Mindezt 49 tétmeccsen sikerült összehoznia a Brugge színeiben.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mondjuk nem sokat tudtam róla, de nézegettem róla videókat és elemzéseket.
    Picit nekem olyan KDB -s a srác, nem a neve miatt, sokkal inkább a passzai miatt. Tud forintos labdákat adni az biztos. Megvan benne minden hogy klasszis szintre lèpjen. Remélem ezt nálunk fogja megtenni.

  2. Giroud mögötti támadó hármas szekció megerősítése létfontosságú ahogy látom az vezetőség is így gondolja!
    Sajnos Diaz 2 év alatt nem mutatta meg, hogy érdemes lenne rá építeni és aktiválni az opcióját!
    Reméljük ez a srác el a bizalommal ha ide kerül! Videó alapján nagyon penge srác