Donnarumma a Milan bajnoki címéről beszélt

11

Gianluigi Donnarumma, a Paris Saint-Germain kapusát arról kérdezték az újságírók, hogy érez-e megbánást a Milanból való távozása miatt és kitért a csapat 19. Scudettójára is.

A 23 éves olasz kapus tavaly nyáron nyolc év után intett búcsút a Rossonerinek és a lejáró szerződésének meghosszabbítását elutasítva ingyen a Paris Saint-Germainhez igazolt, ahol az első idénye egyáltalán nem úgy alakult, ahogy azt tervezte. Keylor Navas mögött gyakran csak a cserepadon ült és mindössze 17 meccsen játszott a Ligue 1-ben, a mérlege 5 kapott gól nélküli mérkőzés és 17 kapott gól volt. A francia bajnokságot megnyerték, míg a Bajnokok Ligájában és a Francia kupában a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, továbbá elbukták a Francia szuperkupát is.

Donnarumma az olasz válogatott edzőtáborában nyilatkozott és kitért a Milanra is.“A francia bajnoki cím megnyerése után a Milan Scudetto győzelmével zárult ez a tökéletes szezon. Gratulálok nekik a bajnoki címhez, hihetetlen munkát végeztek és nagyon büszke vagyok rájuk. Minden korábbi csapattársamnak írtam üzenetet.” – nyilatkozta Donnarumma.

Az Európa-bajnok kapust arról is kérdezték, hogy megbánta-e a Milanból való távozását.

“Nem. Örülök annak, amit véghez vittek, de nincs bennem megbánás.”

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kösz bástya, te is sokat segítettél a távozásoddal. Végre van egy olyan kapusunk, aki ha lábbal avatkozik a játékba a szurkolók nem kapnak infarktust.

 2. Ahogy írták feljebb, remek kapus volt, de a távozásával ő is tevékenyen hozzájárult a Scudettóhoz, szóval köszi. 🙂

 3. Nem bánta meg a távozását?
  Ez a gyerek beteg!
  Sz@r szezon kevés meccs a PSG-ben jobb mintha itt maradt vbolba???

  Tényleg csak a pénz érdekli!!!
  Szerencsére Mike az első szezonjában jobban teljesített, mint Ő.

  KÖSZÖNJÜK SZÉPEN DOLLÁR RUM A😁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet