Pierre Kalulu, a Milan védője elmondta, hogy az egész szezonban keményen dolgoztak a bajnoki címért és hihetetlen érzéssel tölti el, hogy a csapattal megnyerte a Scudettót.

A francia utánpótlás-válogatott védő januárban vált a Milan védelmének meghatározó tagjává egy olyan poszton, amely nem az eredeti pozíciója. A szezon első felében a védelem jobb és bal oldalán is kiegészítő ember volt, majd az év elején többek között Simon Kjaer súlyos sérülése miatt kényszerből Pioli középhátvédként szerepeltette. Ez a húzás olyanannyira bejött, hogy Kalulu kirobbanthatatlan lett a kezdőből Fikayo Tomori mellett és együtt rendkívül stabilan teljesítettek. Kalulu a Scudetto-győzelem után nyilatkozott a Milan TV-nek.

“Nem tudom, hogy jól látjátok-e…” – mondta Kalulu az aranyérmét a kamerának mutatva, majd folytatta: “Az van ráírva: Olaszország bajnoka.”“Nem tudom, hogy ez kinek a sikere, de az edző csodálatos munkát végzett és az egész csapat keményen megdolgozott érte. Rengeteg áldozattal jutottunk el idáig. Látható, hogy az edzéseken és a meccseken mindannyian nagyon odatettük magunkat egészen a végsőkig. Mi vagyunk Olaszország bajnoka és ez csodálatos.”

“Fiatal játékosként sokat tudsz tenni azért, hogy fejlődj. Ezt az egész csapat megtette, rengeteget fejlődtünk és jobban bízunk magunkban. A szurkolók és az egész család is hitt bennünk. Mindig igyekszem higgadt lenni, megvan a rugalmasságom, hogy mindent megcsináljak. Hihetetlen érzés bajnoknak lenni.”

Kalulu az aktuális szezonban összesen 37 tétmeccsen játszott a Milanban.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jó húzás volt Piolitól amikor betette középre. Szerintem szépen alkalmazkodott ehhez a poszthoz.

    • Csak azert, mert Jani meg en azon morfondiroztunk, hogy miert nem probalja ki ot kozepen 😀 Pioli valamelyik segitoje olvasta a chat-et.

  2. Hálás kis kölyök.
    21 éves, bőven van még benne muníció és még bőven fog fejlődni. Jobb és mégjobb lesz

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet