Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatója boldogan nyilatkozott a Scudetto-győzelem után és büszke a játékosokra, a klubra illetve a szurkolókra is. A dél-afrikai szakember szerint a csapatmunkával épült ez a siker és élete legszebb győzelemként jellemezte a bajnoki cím megnyerését.

“Ez hihetetlen, mert rendkívüli volt az egész világ számára, ami az egész idényben vagy inkább az elmúlt két – akár három – évben történt. Nagy büszkeség, hogy a Milan visszatért a futball legfelső szintjére. Igazán különleges szurkolóink vannak, mert minden alkalommal támogattak minket. A játékosoknak karakterük, hihetetlen erejük és elszántságuk van. Egészen hihetetlen… Nagyon büszkék vagyunk, nem csak arra, amit tettünk, hanem arra is, ahogyan véghez vittük, mert ez egy fiatal csapat. Bízunk benne, hogy a jövőben, az elkövetkező szezonban fejlődni fogunk, de most csak élveznünk kell ezt a pillanatot.” – mondta Gazidis.

A CSAPATEGYSÉGRŐL
“Ez a siker a csapatmunka eredménye volt, nem csak a klubon belül, hanem a pályán és azon kívül is. Ezzel az egységgel, vággyal és ilyen támogatás mellett minden lehetséges. A szurkolóink megérdemlik, mert sok nehéz éven mentek keresztül. Ez a büszkeség pillanata mindannyiunk számára. Együtt sikerült megcsinálni.”A SCUDETTÓRÓL
“Kezdettől fogva hittünk a bajnoki címben, mert tudtuk, hogy a csapat vágyával és sikerre való éhségével valami különleges van a kezünkben. Nem tudom pontosan megmondani, hogy mi ez, de egység és erő van a klubban. Sok nehézséget leküzdöttünk és büszkék vagyunk a játékosainkra, a klubra és a szurkolókra. Számomra ez a győzelem sokkal többet jelent, ez a legszebb győzelmem. Otthon érzem magam, Milanista vagyok. Különleges érzés kavarog bennem, de nem igazán tudom leírni. Ez talán az összetartozás érzése, ami nagyon boldoggá tesz.”

“Az az igazság, hogy ez a Milan több különböző pillanatban született és sok különleges emberrel. Ibrának köszönhető? Ezt mondom. Maldini érdeme? Igen. Ez egy csapatmunka volt és ennek a legfontosabb része a szurkolók. Ők vittek minket előre a nehéz időkben. Ennyi év után a klubnak nagy szüksége volt erre a sikerre.”

MALDINIRŐL
“Ez egy gyönyörű történet. Paolo egy nagyon komoly igazgató, aki keményen dolgozik a klubért. Mindig is hittem Paolóban, a kezdetektől fogva. Nagyon fontos szerepe van a klubban, nem csupán a múlt, hanem a jövő szempontjából is.”

A JÖVŐRŐL
“Az a legfontosabb, hogy a Milan stabil legyen és magabiztosan tekinthessen a jövőbe. Most a klub a saját lábán áll, fiatal csapatunk van és már gondolkozunk azon, hogyan lehetne erősödni. Ami a nyári mercatót illeti: az elkövetkező napokban beszélni fogunk róla.”

A KLUB ELADÁSÁRÓL
“Most nem ezekre a dolgokra kell koncentrálni, hanem élvezni a Scudettót.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mennyi és milyen emberi történet van ebben a győzelemben! Erről kellene filmet csinálni.
    Ibra, Giroud, Tonali, Leao, Kalulu, Theo, Kessie, Bennacer, Krunic, na és persze az árufeltöltő Messiás! Mekkora történetek ezek te jó ég!

  2. Messias háztartási gépeket szállított ki futarkent úgy tudom, 26 évesen kezdődött profi karrierje, és szeretném ha maradna nálunk

  3. Nagy történet az övé, meg lehetne filmesíteni, de azért kell egy jobb játékos a szélre, talán tartaléknak jó lehet…Inkább ő maradjon, mint a belga, aki csupaszív, viszont igazi szerencsétlen játékos.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet