Íme a RedBird álláspontja Maldiniék jövőjéről

6

A hónap végén létrejöhet a tulajdonosváltás a Milannál és napvilágot láttak a legújabb híresztelések arról, hogy mi a RedBird Capital Partners szándéka a klub vezetőségének összetételét illetően.

Mint arról beszámoltunk, a Bloomberg és a Financial Times információi szerint létrejött az előzetes megállapodás az Elliott Management és a Red Bird Capital Partners között a Milan részvényeinek eladásáról. Az amerikai csoport készen áll átvenni az irányítást és ha minden jól alakul, akkor a hónap végén lezárulhat a hatalomátvétel.

A MilanNews megerősítette, hogy a RedBird vezetői továbbra is az aktuális vezetőséggel képzelik el a folytatást, így Paolo Maldini és Frederic Massara is hosszabbítani fog a Milannal.Mindkét szakembernek 2022. június 30-ig szól az aktuális megbízatása, azonban nincs ok aggodalomra, hiszen maradni fognak az elmúlt évek sikeres munkája után. Maldini és Massara mellett a játékosmegfigyelői stáb vezetője, Geoffrey Moncada is hosszabbíthat a szezon végén, továbbá Ivan Gazidis maradásának esélyei is egyre inkább növekednek.

Amennyiben igazak a sajtóhírek, akkor a Milan 1,3 milliárd euróért fog gazdát cserélni.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az Elliott-al se volt könnyű dolga Maldini-nek, emlékezzünk csak vissza, hogy a nyakára akarták hozni Rangnick-ot, miközben alamizsnát költhetett, ezen felül még azok is távoztak ingyen, akik megállták a helyüket. Ezért én nem félek az új tulajdonostól sem, amíg Maldini a posztján marad. Karnyújtásnyira van a bajnoki cím és jöhetnek is utána a vészjósló hozzászólások, akik előre megmondták, hogy minden rosszra fordul majd és jó okkal távozott a török és a gyászoló dolláros, mert “trófeákat akarnak”. Meg is vették neki az arabok a legjobb kapusnak járó díjat, ezért számára lehet meg is érte távozni.

  2. Ahogy Anselmo szokta mondani: nem elég folytatni a munkát, hanem emelni kellene a szintet is!
    Aki Milan szurkoló, az ebben reménykedik, akárki is a tulaj.
    Nincsenek kétségeim afelől, hogy az új tulaj komoly erőfeszítéseket fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legprofibban le legyenek profilozva az új játékosok.
    Igen, a liverpool lehet példa e tekintetben, de abban is legyen, hogy ha a szuperkompjúter azt mondja, hogy egy 70 milliós Van Dijk, Allison, vagy 80 milliós Darwin Nunez a hiányzó láncszem, akkor legyen pénzakarat meg is vásárolni! Mert a liverpoolban ez így működik. Egy Milannál ennek így KELL működnie! Mert nem Salzburg, Lipcse, Ajax, Arsenal, Lazio vagy Atalanta vagyunk!

  3. + a BL szereplés is azért növeli a bevételeke, de a kolléga jól mondja, végre egy olyan tulaj kéne aki nem feltétlen kivenni akar, hanem nyerni 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet