Theo Hernández boldogan nyilatkozott az Atalanta elleni győzelem után és élete legfontosabb góljaként definiálta a meccs hajrájában szerzett találatát.

A Milan 2-0-ra megnyerte a szezon utolsó hazai mérkőzését és egy fordulóval a vége előtt 1 pont választja el a Scudettótól. A 75. percben Hernández fantasztikus góllal állította be a végeredményt. A Milan balhátvédje a saját tizenhatosának vonaláról megindulva 95,3 méteres sprintet tolt le az ellenfél kapujáig és a gyönyörű szóló végén góllal zárta az akciót. Hernández a gólöröménél a stadion páholyában helyet foglaló kedvesének, Zoénak és nemrég született kisfiának, Theo Jr-nak szentelte a találatot.

“Mindent beleadok ezért a csapatért. Ez egy igazán hihetetlen este volt a szurkolóinkkal. Szeretek a Milanban futballozni.” – mondta Theo a DAZN-nak a meccs után.

“Gólom? Megindultam és azt mondtam magamnak, hogy végig viszem. Hihetetlen gólt szereztem. Jár az elismerés az egész csapatnak és a szurkolótábornak egyaránt. Egy felejthetetlen este, ez volt életem legfontosabb gólja.”“Scudetto? Nagyon közel állunk hozzá, mindent bele kell adnunk az utolsó fordulóban. Nagyon boldogok vagyunk.”

Theót arról is kérdezték a lefújás után, hogy megnézi-e a Cagliari-Inter meccset: “Nem, nem nézem. A kisfiammal töltöm az estét.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet