Milan-Atalanta: Ki volt a meccs legjobbja?

18

A Milan vasárnap koraeste 2-0-s győzelemmel zárta az Atalanta elleni összecsapást a 2021/2022-es idény utolsó hazai mérkőzésén, köszönhetően Rafael Leao és Theo Hernández góljának. A győzelmet követően szokás szerint szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Kalulu. Ő ugyanis nemcsak a saját feladatát látta el kiválóan, hanem sokszor Calabria hülyeségeit is helyre kellett hoznia…

  • Szerintem meg igenis szükség van rá!
   Verseny helyzet! Egy jó csapat attól is jó általában, hogy a padon is kezdő szintű védők vannak

    • Kjaer nem biztos, hogy tudja majd hozni a sérülés előtti formáját illetve Romagnoli is távozóban van szóval szükséges még 1 védő a keretbe

 2. Én is Kalulura voksoltam. Nem hittem a srácban korábban, mert a bizonytalanság sugárzott a szemeiből, de ahogy jöttek a meccsek egyre magabiztosabb lett, és fityiszt mutatott nekem! 🙂 Tegnap is egészen zseniális volt.

  • már vagy két éve ami böfögésáradatot kap, az gusztustalan, nekem az egyik kedvencem, bármelyik csapat elfogadna egy ilyen cserét.

   Nehéz kérdés, Kessié, Tomori, Krunic, de főleg Kalulu, meg hát az év gólja mellett sem lehet elmenni, de Leao döntötte el megint inkább a meccset…

   Maignan meg megint MEGFOGOTT egy olyan lövést, amit a kapusok 30-40%-a tán kitolni sem tudott volna. 😀 Ezek a cleen sheetek nem maguktól jönnek, de még csak nem is kizárólagosan csak a védelem miatt.

   Nem tudom, kire szavazzak.

 3. Nálam Kessié a befutó, mindenhol ott volt. Krunicnak is volt pár nagyszerű megmozdulása, és valóban Kalulu is jó volt. Mikor JHV-t játszott, akkor előre féltem, mikor mekkorát hibázik, de KH-ként nagyon jól megállja a helyét, nálam az év meglepetése a srác.

 4. Még egy dolog jutott eszembe, bár ez nem a meccsre, hanem az egész bajnokságra vonatkozik inkább, csak hát most az év góljával még meg is fejelte.

  Beszélünk sokat arról, hogy Ibra adta a mentális löketet, de ha még egy embert kellene megnevezni ilyen téren, akkor az Theo. Az az ember idejött, teljes komolysággal kijelentette, hogy itt akar lenni, bajnokságot, meg BL-t nyerni, és megtestesíti az egész Milan-mentalitást az akaratával, ahogy a 90. percben is nekimegy egy szólónak 3-0-ánál is, a magabiztosságával, szerintem neki van az egyik legkomolyabb Milan-karaktere, és ez is átragad a többiekre. Tonali is kicsit hasonló, csak Theo sokkal extrovertáltabb, és szerintem nagyobb a hatása mentálisan a csapatra.

  • Abszolút egyetértek, nagyon állat amit művel néha.

   De ha mégsem ő akkor Ibra mert betörte a csapatbusz szélvédőjét! 😆💪

 5. A 3 csoki közül választanék én is, szinte végig hibátlanul játszottak.
  Talán inkább Kalulu felé húzok, de csak azért mert ilyen fiatalon ilyen jó teljesítményt nyújtani nem semmi.

 6. Krunic-ra szavaztam. Ilyen becsúszós csak a legnagyobbak mernek és tudnak végrehajtani. Pláne a mai VAR rendszer mellett, ahogy hangyafingert is büntetnek. Tomori, Kalulu, Tonali, Leao, Theo, Kessie hozta amit tud. Maignan is. Utóbbi 90% meccsen lehetne mvp. Krunic viszont radar alatt van a szurkolók körében, holott zseniálisan hozzá amit kell, sőt sokszor többet is.
  Jah, és Theo gólja. Megint felszaladt a pályán labdával, csak most málna volt, hogy nem vette el tőle senki, és ugrott elé sem játékos, akibe menetrend szerint beleszalad. Amúgy kuzdesbol jeles eddig a csapat.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet