VIDEÓ: Ibra betörte a csapatbusz ablakát

15


Zlatan Ibrahimovic extázisban volt az Atalanta elleni mérkőzés előtt. Olyannyira, hogy a csapatbusz szélvédője bánta.

A meccset megelőzően a San Siro előtt hatalmas tömeg várta a Milan csapatbuszát a játékosokkal és a szakmai stáb tagjaival a fedélzeten. A csapat nagyszerű fogadtatásban részesült. Ibrahimovicot annyira feltüzelte a szurkolók fogadtatása, hogy extázisban volt és elkezdte ütni a csapatbusz szélvédőjét, ami az erőhatás következtében megrepedt. A buszsofőr reakciója alapján nem igazán nyerte el a tetszését a svéd csatár produkciója. A Milan karnyújtásnyira van a Scudetto megnyerésétől és az Atalanta elleni 2-0-s győzelemnek köszönhetően az utolsó fordulóban győzelem vagy döntetlen szükséges az aranyéremhez az Inter eredményétől függetlenül. Érdekesség, hogy Ibrahimovic a legutóbbi Scudetto-siker alkalmával a 2010/11-es idényben szintén a csapat tagja volt.

VIDEÓ:

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Zlatan Adrenalinovic. Kár, hogy már csak a busszal szemben ennyire ellenálhatatlan és nem a pályán az ellenféllel szemben. Ennek ellenére hatalmas mentális löketet jelenthet a csapatnak a jelenléte.

  2. Az ember, aki nem bírja ki, hogy ne kerüljön főcímlapra. Lehetőség szerint a játékával, de ha azzal nem, hát ami épp jön.

    • Jogos, simán beleillik a chucknorrisi narratívába, hogy nem a busz viszi Ibrahimovicot, hanem Ibrahimovic viszi a buszt.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet