“Nem változott a célkitűzés” – Tonali

4

Sandro Tonali, a csapat középpályása szerint a Milan mindkét legutóbbi mérkőzésen megérdemelte volna a győzelmet és állítása szerint ez a két döntetlen nem változtat semmit a célkitűzésükön.

“Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz és a héten erre készültünk. A Torino egy kemény csapat és nagy csata volt a pályán. Elpazaroltuk a gólszerzési lehetőségeinket és ez jelentette a különbséget. Megérdemeltük volna, hogy gólt szerezzünk, sajnáljuk az eredményt.” – mondta Tonali a meccs után.

“Túl kell lendülnünk a nehézségeken és a tabella súlya nélkül játszani. Újra gólokat kell szereznünk, a Genoa ellen kötelező lesz. A szurkolók segítettek és támogattak minket, de ez nem volt elég. Mindig nagy létszámban vannak és megmutatják a szenvedélyüket.”“Az egész mérkőzésen játékban voltunk és jól teljesítettünk, de az ellenfél tizenhatosán belül még mindig nehézségeink vannak és ezért nagy árat fizettünk. Ezt jól láthattuk az előző két meccsen. Mindkét alkalommal megérdemelten nyertünk volna és mégis két döntetlent szereztünk. Nagy a keserűség bennünk az eredmény miatt.”

“Célok? Semmi sem változott. Folytatjuk az edzéseket és a cél ugyanaz. Továbbra is elsők vagyunk és ez a legfontosabb. Megpróbáljuk a nulláról kezdeni és magunk mögött hagyni a nehézségeket. Egy győzelem is elég ahhoz, hogy megváltozzon a helyzet. Egyetlen meccs képes mindent megváltoztatni. Egyre kevesebb mérkőzés van hátra a bajnokságból.”

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Őszintén szólva nem értem miért őt hozta le Pioli, ahogy előző meccsen meg épp Bennacer esetén voltam így (akkor épp Tonali tűnt szürkébbnek).
  Sokat elmond a támadójátékunkról, hogy csak ő és Calabria tornáztatta meg a kapust.

 2. Ebben teljesen egyetértünk!
  🤣🤣🤣
  Ha màr lecserélte,Bakayoko vagy Lazetic miért nem kaphatott volna lehetöséget?

  • láthatóan Bakayoko teljesen elvesztette az edző bizalmát, Lazetic pedig előző nap játszott egy órát a Primaverában.

 3. + Bakayokonál ügyelnek arra, hogy ne lépje át a kötelező vételi opció limitjét (aszem min.45perc/mecs) es az is kerdeses h 2 evre oszlik e el az a kb 15 mecses hatar

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet