Kjaer a térdéről, a felépülésről és a csapatról

2

Simon Kjaernek nagyon hiányzik a futball, a csapat és a szurkolók, azonban keményen dolgozik annak érdekében, hogy visszatérjen a pályára. A dán válogatott középhátvéd beszélt a sérüléséről, a rehabilitációjáról, a Milanról és a mostani napirendjéről is.

A FELÉPÜLÉSÉRŐL
“Jól halad a felépülésem, továbbra is követem a rehabilitációs programot és olyan keményen dolgozom, amennyire csak tudok. A mentalitásom és a célom az, hogy minden egyes nap többet tegyek, mint az előző napon. Örülök minden apró előrelépésnek, de türelmesnek kell lennem, mert a felépüléshez egyszerűen idő szükséges.”

A TÉRDÉRŐL
“Hamarosan elég erős lesz a térdem ahhoz, hogy szinte minden mozdulatot meg tudjak tenni és ezt követően fizikálisan is fokozhatom az edzésemet. Hiszem, hogy erősebben fogok visszatérni. Ez közhelynek hangzik, de dolgozom a testem más részein is, szóval úgy tekintek erre, hogy lehetőségem van erősebbé tenni az egész testemet.”A FUTBALLRÓL
“Hiányzik a játék. Ez nagyon egyszerű, mert bár ez egy munka és karrier is egyben, mégis a futball iránti szenvedélyem a legfontosabb. Ha egy nap hirtelen nem érezném többet a labdarúgás iránti szeretetemet, akkor azonnal abbahagynám.”

A CSAPATRÓL
“Hiányoznak a csapattársaim, a mérkőzések és a szurkolók. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a támogatásokért, amiket kapok. A kedves emberektől kapott pozitív üzenetek mindig megmelengetik a szívemet. Őszintén szólva már alig várom, hogy visszatérjek.”

A CSALÁDRÓL
“A feleségemmel együtt hallottuk, hogy egyesek szerint most már több időt tölthetünk egymással, miután megsérültem. Valójában napközben még jobban el vagyok foglalva a rehabilitációval, a kezelésekkel és az egész napos edzéssel. Este viszont más, mert a meccsek előtt nem vagyok ott a csapattal a szállodában, így most minden nap lefektethetem a gyerekeket aludni és ez nagyon jó. Ráadásul 12 év után először otthon a családommal együtt töltöttem a születésnapomat.”

A SERIE A-RÓL
“Nagyon jó látni, hogy a csapattársaim koncentráltak, meccseket nyernek és versenyben vannak a bajnoki címért. Sokat fejlődtünk csapatként, amióta megérkeztem a Milanhoz. Pioli egy nagyszerű edző és csapatként érettek lettünk. Célom, hogy készen álljak a nyári előszezonra.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Pfff de rossz lehet kívülről nézni ezt a sikeres időszakot tudva, hogy alapítója volt ennek a korszakváltásnak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet