Ronaldinho: “Nagy Milan szurkoló maradtam”

5

Ronaldinho, a csapat korábbi világbajnok játékosa elmondta, hogy a 2011-es távozása után továbbra is nagy Rossoneri-szurkoló maradt és véleménye szerint a 2022-es esztendő a Milan éve lehet.

Az Aranylabdás világklasszis 2008 nyara és 2011 januárja között volt a Milan játékosa és összesen 95 tétmeccsen lépett pályára a csapatban, ezeken 26 gólt szerzett illetve 29 gólpasszt osztott ki.

“Sok kiváló játékos volt abban a Milanban, amelyben játszottam, de a mostani csapatban is vannak ilyenek. Ugyanakkor manapság a csapat koncepcióján és a nagyszerű taktikai szervezettségen van a hangsúly. Ennek köszönhetően a Milan remek munkát végez, ahogy mi is tettük néhány évvel ezelőtt.” – mondta Ronaldinho.“Scudetto? Talán érdemes megvárni, hogy matematikailag is biztos legyen. Az kétségtelen, hogy továbbra is nagy Milan szurkoló maradtam és mindig figyelemmel kísértem az olasz bajnokságot. Úgy gondolom, hogy ez a Milan éve lehet.”

“Ibrahimovic? Zlatan nagy barátom. Negyven éves kora ellenére jól teljesít. Egy újabb Scudetto megnyerése az ő korában nagy jelentőséggel bírna számára és persze a klubnak is.”

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tudom, hogy a Dél-Amerikai börtönökben van-e Sport1….
    Szegény honnan hova süllyedt! Pedig korszakos zseni volt, élmény volt nézni a játékát!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet