2022. november 28., hétfő

Tomori: “Nagy büszkeség a Milanban játszani”

-

Fikayo Tomori szerint pozitív nyomásként kell tekinteni arra, hogy előkelő helyen állnak a Scudettóért folyó versenyben, valamint a nyilatkozatában kitért a legszebb pillanatára, Stefano Piolira, a Premier League-re és az idei szezonra is.

A MILANRÓL
“Megtiszteltetés és nagy büszkeség számomra a Milanban játszani.”

KJAERRŐL ÉS IBRÁRÓL
“Simon valóban nagyon sokat segít az egész csapatnak és vezér szerepet tölt be a pályán illetve azon kívül is. Zlatan nagy segítség számunkra, hiszen fiatal csapat vagyunk. Ő mindig nyerni akar. Nagyon fontos, hogy ilyen emberek legyenek az öltözőben, akik vezetik a csapatot. Szerencsések vagyunk, hogy itt vannak.”

A LEGSZEBB PILLANATÁRÓL
“Több is van, de a Juventus elleni meccset választanám. Az első gólom nagyon fontos volt az előző szezon végeredménye szempontjából.”

PIOLIRÓL
“Az edző segít abban, hogy hogyan kell helyezkednem a pályán. Szeret a játékosokkal beszélgetni, mindig lehet tőle tanulni és önbizalmat ad nekünk.”

AZ ANGOL ÉS AZ OLASZ LIGÁRÓL
“A Premier League-ben nagyon gyors a játék és magas az intenzitás. Itt Olaszországban azt vettem észre, hogy a játékosok nagyon technikásak, minden csapatnak megvan a saját játékstílusa és nincs könnyű mérkőzés. Ez az egyik dolog, ami meglepett. Nem könnyű, de jól érzem magam és sokat tanulok.”

A SZEZONRÓL
“Nagyon jól állunk ebben az idényben. Tény, hogy az edző, a csapattársak és a szakmai stáb segít abban, hogy a legjobb formámat tudjam nyújtani. Most minden jól alakul és reméljük, hogy sikerül jól befejezni a szezont.”

A SCUDETTO NYOMÁSÁRÓL
“Úgy gondolom, hogy ez egyfajta pozitív nyomás. Olyan helyzetben vagyunk, hogy valami különleges dolgot vihetünk véghez. Persze van némi feszültség is, de ez egy olyan nyomás, ami arra késztet, hogy jól érezd magad. Eredményeket kell elérnünk és nyernünk kell.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS