Maignan kihagyta a válogatott edzését

9

Mike Maignan kedden nem vett részt a francia válogatott tréningjén.

Mint arról beszámoltunk, összesen 14 játékos érdekelt a Milan keretéből a következő egy hétben rendezendő válogatott mérkőzéseken. Didier Deschamps három játékost hívott meg a csapatból, nevezetesen Mike Maignant, Theo Hernándezt és Olivier Giroud-t. A játékosok már elutaztak az edzőtáborba és kedden a szövetségi kapitány levezényelte az első edzést.

A Le Parisien beszámolója szerint Maignan kihagyta a francia válogatott keddi edzését, miután némi fájdalmat érzett az Achillesében. A jelentés szerint nem komoly a probléma és minden bizonnyal csak elővigyázatosságból nem tréningezett. Giroud és Theo Hernández teljes értékűen edzett.

A franciák pénteken Elefántcsontparttal, majd március 29-én Dél-Afrikával játszanak felkészülési mérkőzést. A várakozások szerint az első számú kapus, Hugo Lloris fog kezdeni a kapuban.FRISSÍTVE: Maignannal minden rendben és szerdán már a csapattal edzett.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. adja ég, hogy senki ne sérüljön meg, főleg ne barátságos meccseken. mostanában szerintem jól megúsztuk a válogatott szüneteket, nálunk egy edzésen is meg tudnak sérülni az emberek, szóval annyira nem vagyok érzékeny a válogatott meccsekre. a játékosok moráljának nagyon jót tesz, ha a hazájukat képviselhetik. portugál, olasz meccseken viszont brutál tét lesz, főleg amikor nagy valószínűséggel összefutnak. az aggódásom inkább a másik brutál téttel bíró bajnoki hajrá miatt van, hogy ott ne hiányozzon senki. plusz a rengeteg utazás miatti covidveszély is necces. reméljük a legjobbakat 🙂 most még talán 1-2 hétre kidőlhet 1-1 ember, de ne legyen így.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet