Így nézhet ki a Milan negyedik számú meze

17

A jelek szerint a Puma az idei szezonban bemutatja a Milan negyedik számú mezét.

Manapság egyre gyakoribb, hogy a sportszergyártó vállalatok különleges mezt dobnak piacra a hazai, az idegenbeli és a harmadik számú mezen felül egy-egy idényben.

A FootyHeadlines kiszivárgott információi szerint a Puma egy negyedik számú mezt készít a Milannak az aktuális (azaz a 2021/2022-es) idényben. Még nem érkezett megerősítés arról, hogy ez a negyedik számú szerelés megvásárolható lesz-e és egyelőre nem tudni, hogy bajnoki mérkőzésen viselni fogja-e a csapat. Elképzelhető, hogy a mez csak promóciós és reklám célokat fog szolgálni, ugyanis a FIFA 22-ben biztosan szerepelni fog a kollekció az EA Sports vállalattal való partnerségnek köszönhetően.Ezt a negyedik számú szerelést a NemeN olasz márkával való együttműködése részeként készíti el a Puma. A mezen a klasszikus piros-fekete csíkozás mellett a gallér körül és a mez alsó részén fehér dizájn jelenik meg.

KÉPEK:

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Látom elérte a Pumát is a válság és nem telik már elég piros-fekete festékre nekik.

  Amúgy egyre gusztustalanabb ez a pénzlehúzósdi, hogy minden évben 3 fajta új mezt + ilyen-olyan egyedi/extra/ráadás stb. mezt KELL kiadni.

 2. A footyheadlines minden őrült fanteóriát és pletykát lehoz, a “kiszivárgott” mezek egy részét meg ők maguk készítik el a valóban kiszivárgott színséma és a gyártó sablonja szerint, hogy aztán a valóság teljesen máshogy nézzen ki. Néha eltalálják, de nem szabad készpénznek venni az ott megjelent mezeket.

   • Azt írta, hogy ne legyen, nem azt, hogy az. Érted, mondjuk én meg azt írom, hogy ne legyen zsiráfos. Nem azért, mert most zsiráfos, hanem mert nem szeretném, ha az lenne.

    • Remélem a vicc miatt mondtad a zsiráfosat:
     -Jó zsiráfos 3000ért?
     -Józsi ne fosson rá semennyiért….

 3. Amíg csak a gallérjánál láttam, addig azt gondoltam, hogy hmmm, érdekes, de rossz érzésem nem volt. De lejjebb már tényleg olyan, mint egy falfestő munkás ruhája.

 4. Remélem stabil BL szereplőként jó szerződést tudunk majd kötni MÁSIK sportszergyártóval.
  Milan Store-ban sétálva eddig max az ár miatt nem tudtam volna tele tömni a kosaram. Ősszel kb 1 ruhadarabot láttam amit fel is vettem volna. Tavaly 1 éve még jobb volt a helyzet. De most!? Általában szerettem a Milan fehér szereléseit, most az vajszín és ami a legrosszabb az a logó rajta (ahogy a legtöbb többi edzés felszerelésen is narancssárgás). A 3. számú mez pedig egy elég ronda póló, semmi más.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet