Sanches a Milanban köthet ki a nyáron

3

Francia lapértesülések szerint a Lille vezetősége a szezon végén eladja Renato Sanches játékjogát a Milannak.

A 24 esztendős futballista már hónapok óta a Rossoneri radarján szerepel és ő az első számú kiszemelt a középpálya megerősítésére a következő szezonra. Mint ismert, Franck Kessié minden bizonnyal csatlakozik az FC Barcelonához, miután számos alkalommal visszautasította a hosszabbítási ajánlatot, továbbá Tiemoué Bakayoko is távozhat a nyáron.

A legnagyobb francia sportnapilap, a L’Equipe szerint Renato Sanches a szezon végén csatlakozni fog a Milanhoz. A francia élvonalban szereplő Lille pénzügyi nehézségekkel küzd, így jelentős átalakulás várható a nyáron és kénytelen lesz pénzzé tenni a legjobbjait.A lap szerint amennyiben minden a terv szerint alakul, akkor Paolo Maldiniék egy kettős üzletet bonyolíthatnak le a Lille vezetőségével és Sanches mellett Sven Botmant is megvásárolhatják a Lille-től. A 22 éves holland középhátvéd Alessio Romagnoli helyére érkezhet, ugyanis a Milan csapatkapitányának lejár a szerződése és egyelőre nincsenek fejlemények az esetleges hosszabbítás ügyében.

Ugyanakkor Sanchesnek a Rossoneri mellett egy másik kérője is akad, nevezetesen a Juventus, amely nemrég érdeklődést mutatott iránta – közölte a Corriere della Sera. A Milan vezetősége azon dolgozik, hogy minél hamarabb lezárja a transzfert, ahogy történt 2021 tavaszán Mike Maignan esetében – akiről titokban sikerült megállapodni.

A portugál válogatott középpályásnak a nyáron már csak egy év marad az aktuális szerződéséből a Lille-lel, így valószínű, hogy a valós piaci értékénél alacsonyabb áron fog klubot váltani. A két klub közötti kiváló kapcsolatnak köszönhetően a Milan némi előnyben van a játékos megszerzéséért folyó versenyben.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. én egy harmadik játékost is elhoznék a Lille-től – a kanadai Davidet. és csak halkan jegyzem meg, milyen lenne egy újabb Weah a MIlanban ? 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet