Bennacer: “Fontos gólt sikerült szereznem”

1

Ismael Bennacer boldogan nyilatkozott a Cagliari elleni győzelem után és nagyon örül annak, hogy ezúttal ő lett a nyerőember a csapatban.

A piros-feketék a márciusi hónap utolsó meccsén legyőzték a Cagliarit, méghozzá Bennacer gyönyörű góljával. Az algériai válogatott középpályás a találata mellett a mezőny egyik legjobban teljesítő játékosa volt. Bennacer a második gólját szerezte az aktuális idényben, ezt megelőzően legutóbb még októberben a Bologna ellen volt eredményes.

“A három pont megszerzése volt a legfontosabb ezen az estén. Mindannyian meghatározó játékosok vagyunk, máskor a többieknek, ezúttal nekem sikerült gólt szerezni. Nagyon boldog vagyok, hogy segíteni tudtam a csapatnak és örülök a saját illetve a csapat teljesítményének.” – mondta Bennacer.“Fontos gólt szereztem, hiszen ezzel nyertük meg a meccset. Folytatnunk kell a munkát és igyekszünk mindig a legjobb formánkat nyújtani a csapatért. Szeretnénk több góllal nyerni, de az egygólos győzelem is rendben van. Ezúttal sem kaptunk gólt és ez a lényeg.”

“Két éve dolgozunk együtt és már nagyobb tapasztalattal rendelkezünk. Még számos mérkőzés hátra van a szezonban, ezért csak a következő összecsapásra kell koncentrálnunk. Most jön a válogatott szünet, majd visszatérünk és folytatjuk a munkát.”

A Milan középpályását a mérkőzés lefújását követő dulakodásról is kérdezték.

“Nem tudom, hogy mi történt, mert nem voltam ott a közelben.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Lassan de top formába lendült Bena is . Még szükség is lesz rá remélem bírni fogja és nem sérül meg.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet