Cagliari-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

7

Keressük a mérkőzés legjobbját a Cagliari elleni idegenbeli győzelmet követően.

A Milan fontos győzelmet szerzett a Cagliari otthonában a 30. forduló keretein belül. Az összecsapást követően szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bennacer Theo Kalulu Tomori is jo volt szerintem…Teo megúszott egy buta sárgát minimum a szinészkedésért pofázásért hisztizésért.viselkedése még mindig nagyon idegesítő néha.védekezésben javulgat.tegnap olyan érzésem volt hogy végre nem ellenünk fújtak.Calabria nemértem hogy játchatott végig..Diaz meg elfelejtett focizni sajnos.végre Rebičnél is lehetett jo dolgokat látni.Forza Milan!

  2. Bennacer,nagyot játszott,jó formában van a végére szerencsére.Ő ès Tonali biztató párost alkotnak.A védelem szerintem rendben van(ki hitte volna Kjaer kiesésekor hogy Kalulu így elkapja).Leaonak kellene ujra formába lendülni mert arra nagy szüksège van a csapatnak.Rebic is mintha kezdene visszatérni.Salamaki menthetetlen,Messias is kevès sajna.(Talán Diaz helyén ki kellene próbálni)Giroud ma nem volt èles de valahogy az Ő formájától nem tartok a végjátékra ès Ibra is feltámadóban van.Jó lesz ez a végére csak ne görcsöljenek,meg lehet csinálni!

  3. Ez most így tényleg könnyű, a legnagyobb mezőnymunkás, a csodagólszerző, és amúgy kiosztott még vagy 3 gólpasszt is, csak nem tudtuk befejezini őket.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet