Pioli: “Elégedett vagyok a teljesítménnyel”

1

Stefano Pioli, a csapat vezetőedzője az Inter elleni 0-0-s döntetlen után elmondta, hogy elégedett volt a teljesítménnyel, azonban hozzátette, hogy véleménye szerint a csapat megérdemelte volna a győzelmet.

“Megfelelő volt a hozzáállásunk és jól kontrolláltuk a mérkőzést. Szilárdak és agresszívak voltunk játékban, nagyon kevés kockáztatás volt és sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint az ellenfél. Összességében nagyon pozitív volt a teljesítmény, de az eredmény csak részben az, mivel a döntetlennél többet szerettünk volna.” – mondta Pioli a meccs után.

“Úgy vélem, hogy a csapat megérdemelte volna a győzelmet. Ezúttal jobbak voltunk, de a párharc továbbra is nyitott. A teljesítménnyel elégedett vagyok. Megmutattuk, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt. Az elmúlt két évben nagyon fontos utat jártunk be és megpróbálunk valamit nyerni ebben a szezonban.“Nagyon megható volt a gesztus Ukrajna felé a mérkőzés kezdete előtt. A kialakult helyzet mindannyiunkat megérintett még akkor is, ha távol vagyunk. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik mindig megmutatják a lelkesedésüket és közelségüket. Nagyon különleges szurkolóink vannak.”

“A szezon döntő fontosságú periódusában járunk és fontos, hogy a játékosaink csúcsformában legyenek. Jól játszottunk csapatként ezen az estén és a következő mérkőzésen, Nápolyban újra meg kell tennünk ezt, nagy odafigyeléssel és határozottsággal.”

“Bennacer? Egyértelműen jobban teljesít. Rebic? Amikor egy játékos hosszabb ideig nem léphet pályára, elveszíti a meccsritmust. Ante ezzel küzd, de hamarosan vissza fogja nyerni a legjobb formáját.”

“Azt gondolom, hogy az első félidőben mindkét csapat magas tempóban játszott és normális, hogy a szünet után visszaesett az iram. Ezért döntöttem, hogy bizonyos posztokon változtatok. Nehéz az egész meccsen fenntartani ugyanazt a tempót. Egyes helyzetekben jobb döntéseket is hozhattunk volna vagy pontosabban kellett volna passzolnunk. Ezeken mindenképpen javítanunk kell.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet