Íme a Curva Sud élőképe az Inter elleni derbin

3

A Curva Sud Milano ismét kitett magáért és fantasztikus élőképet készített a Milan-Inter mérkőzésre az Olasz kupában.

Több évtizedes hagyománya van annak, hogy a Derby della Madonninákon a két milánói együttes szurkolótábora szebbnél szebb koreográfiákkal készül és az ultra csoportok szinte versenyeznek egymással. Az elmúlt években igazi mesterművek jöttek létre a lelátóra kifeszített hatalmas, gyakran háromszintes élőképek által, ami még különlegesebbé teszi a városi rangadókat.

Ez nem volt másképp a keddi Olasz kupa elődöntőjének első mérkőzésén sem. A Milan szervezett szurkolói csoportja, a Curva Sud a kezdőrúgást megelőzően fantasztikus élőképet mutatott be a San Siróban. A grafikát a Popeye rajzfilmkarakter ihlette.HOGYAN KÉSZÜLT?

“Ez volt a Curva Sud kilencedik élőképe 6 hónap leforgása alatt és körülbelül 15 nap alatt készült el. Tisztelet és hála azoknak, akik fáradtságot nem ismerve a szívüket beleadták és köszönet mindazoknak, akik a támogatásukkal lehetővé tették számunkra, hogy elkészítsük ezeket az alkotásokat. Nem mindenki ismeri fel azokat az anyagi és időbeli áldozatokat, amelyeket egy ilyen élőkép megvalósítása igényel. Feszülten és kimerülten érkeztünk a stadionba, mert a mi derbink már hetekkel korábban megkezdődött, de mint mindig, a Curva Sud most is győzött már a kezdő sípszó előtt.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért kíváncsi lennék egy ilyen alkotásra onnantól, hogy elkezdenek ötletelni, egészen addig, amíg megszervezik a cucc kifeszítését.

  2. Volt szerencsém már élőben is látni! Az élmény megfizethetetlen. Még most is libabőrös leszek ha visszagondolni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet