Romagnoli: “A hibák nem lehetnek kifogások”

1

Alessio Romagnoli a mérkőzés lefújása után nyilatkozott és elmondta, hogy az Udinese egyenlítő gólja után jelezték Matteo Marchetti játékvezetőnek, hogy a gólszerző kézzel ért a labdához, de ez nem lehet kifogás az eredményre és a csapat teljesítményére.

A csapat 1-1-es döntetlennel zárta az Udinese elleni bajnokit a Serie A 27. fordulójában. A Milan csapatkapitánya a klub televíziós csatornájának, a Milan TV-nek nyilatkozott.

“Kicsit több hosszabbítást vártunk és reméltünk volna a mérkőzésen, mert az ellenfél rengeteget húzta az időt, főleg az egyenlítés után. Nincs kifogás, csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Sikerült megszereznünk a vezetést, de nem voltunk elég jók ahhoz, hogy megtartsuk az előnyt.” – mondta Romagnoli.“Nagyon sok furcsa dolog történt velünk ebben a szezonban.” – reagált a kapitány a játékvezetői hibák sokaságára. “Furcsa, hogy ilyen hibák történnek a VAR jelenlétében, amelyet pont azért vezettek be, hogy tisztázza a kérdéses incidenseket. Úgy gondolom, ahogy mindenki más is, hogy Udogie kezezett. Hiába jeleztük a játékvezetőnek, hogy a játékos kézzel ért a labdához, de nem rajta múlt, hanem a VAR-on. Mint mondtam, ez nem lehet kifogás. Dühösek vagyunk, mert több pontot is szerezhettünk volna ezeken a meccseken.”

“Jobban kell kezelnünk a mérkőzéseket. Az Udinese ellenálló csapat és nehéz volt velük szembenézni, de sokkal jobban kellett volna teljesítenünk.”

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Csak az a baj hogy most már hogy van egy jó csatára a Juventus nak ők így már hamar be érhetnek minket ha így haladunk.
    Ha a sok hibát játékos és bírók miatt nézzük akkor már most 10-15 ponttal vezetnénk!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet