Leao megerősítette hosszabbítási vágyát

7

Rafael Leao, a Milan támadója konkrét utalást tett arra vonatkozóan, hogy hamarosan meghosszabbítja a 2024-ben lejáró szerződését a Rossonerivel.

Az elmúlt hónapokban a klub gőzerővel dolgozott a szerződések meghosszabbításán, így Alexis Saelemaekers, Simon Kjaer, Stefano Pioli, Matteo Gabbia és Theo Hernández is aláírt. A Milan vezérkara most további három játékos, Rafael Leao, Ismael Bennacer és Pierre Kalulu új kontraktusáról tárgyal és nagyon jól haladnak az egyeztetések.

A tárgyalások előrehaladott stádiumban járnak és Leao nemrég megerősítette hosszabbítási szándékát. A portugál válogatott támadót a hétvégén egy harmadosztályú olasz bajnokin kapták lencsevégre Seregno városában. A beszámolók szerint Leao a helyszínen tekintette meg korábbi utánpótlás válogatottbeli csapattársának és egyben barátjának, Zé Gomesnek a mérkőzését a Juventus U23-as csapata ellen a Serie C-ben.Néhány Rossoneri-rajongó egyből észlelte, hogy a Milan támadója is ott ül a lelátón és a játékos nem kerülte el a szerződéshosszabbítással kapcsolatos kérdéseket. Leao a kávéját kortyolgatva a szokásos mosollyal az arcán válaszolt a rajongóknak: “Igen, igen!” A portugál támadó a hármas sípszó után az öltöző előtt várta a barátját, Zé Gomest, aki 1 gólt lőtt a 2-2-re végződő mérkőzésen.

Egybehangzó hírek szerint Leao további két évvel, 2026. június 30-ig fogja meghosszabbítani a szerződését a Milannal és az új kontraktus mellé jelentős fizetésemelést kap a kiváló teljesítményének jutalmaként. Leao jelenlegi évi 1,5 millió eurós fizetése a hosszabbítással 4 millió euró + bónuszokra fog emelkedni.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az azért érdekes lehetett, hogy Leao kávét akart inni, és odament a büféshez azzal, hogy: “Kérek egy feketét!”

    Különben meg ne erősítgessen meg semmit, csak írjon alá, ha már ilyen jó dolgok történtek vele az elmúlt pár napban.