Messias csalódottan nyilatkozott

2

Junior Messias csalódottan nyilatkozott a Salernitana elleni döntetlent követően és elmondása szerint támadásban nagyon sokszor elrontották az utolsó passzokat és nem játszottak elég következetesen, ami botláshoz vezetett.

“Úgy gondolom, hogy megfelelő volt a hozzáállásunk a mérkőzéshez, különben nem szereztünk volna ilyen hamar vezetést, de sajnos nem sikerült lezárnunk a meccset. A végén megpróbáltuk megszerezni a győzelmet érő gólt, de nem sikerült. Hiányzott a pontosság az utolsó passzokban és nem voltunk elég következetesek. Minden mérkőzésen úgy kell pályára lépnünk, mintha az lenne az utolsó.” – mondta Messias.

“Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, mert küzdöttünk. Sajnáljuk az eredményt, ezeket a mérkőzéseket meg kell nyernünk. Az ellenfelek mindig az életük mérkőzését játsszák ellenünk, ennek következtében nekünk is ezt kell tennünk. Az ilyen meccseken a tabellán elfoglalt helyezés egyáltalán nem számít. Most újra kell kezdenünk, mozgalmas hónap áll előttünk.”“Úgy érzem, hogy kezdek beilleszkedni. Nem könnyű, de van még min dolgoznom és van hová fejlődnöm. Jobb teljesítményre lettem volna képes a szezon első felében, ha sikerül a csapattal végezni a felkészülést és ha nincsenek a sérülések. Most jól vagyok és mindig igyekszem a legjobb formámat nyújtani a csapatért.”

“Ibrahimovic? Mindig velünk van az öltözőben. Ő egy nagyszerű játékos. Mindig arra törekszik, hogy feltüzeljen minket és tudja, hogy mikor mit kell mondani a csapatnak. Szurkolók? Mindig jó érzés, ha közel állnak hozzánk.”

“Az álmom, hogy nyerjek a Milannal. Nem csak a Scudettóra értem, hanem az Olasz kupára is. Jelenleg csak és kizárólag a Milanra koncentrálok.” – tette hozzá.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindig védem a csapatot de most egyáltalán nem volt a megfelelő hozzáállásotok!!!!! A Salernitana játékosai mintha 15 lettek volna a pályán a ti meg mintha csak 8 letettek volna. Egyáltalán nem hajtottatok!!!! Most nem lehet azt mondani hogy nem volt szerencsétek, mert egy normális passzt nem tudtatok adni egymásnak. Ti a bajnoki címért harcoltok de tegnap nem harcoltatok egyáltalán.
    Meg most is ideges vagyok….

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet