A Milan újabb szponzor érkezéséről tárgyal

4

A legfrissebb hírek szerint még egy mezszponzora lesz a Milannak a következő szezontól, amelynek köszönhetően további bevételre tehet szert a klub.

A klub legfőbb törekvései között szerepel az éves bevételek növelése az új és a már meglévő partneri megállapodások által. A Bajnokok Ligája-szereplés pénzügyi szempontból nagyon jövedelmező volt és a bajnokságban nyújtott nagyszerű teljesítménynek hála a Milan egyre vonzóbb lett a szponzorok számára is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy tavaly augusztus óta több mint 25 partnerséget kötött a klub.

A MilanNews tájékoztatása szerint a Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Wefox Italiával. A német székhelyű biztosító a 2022/2023-as idénytől a Rossoneri prémium partnerei között szerepelhet.A Wefoxot Európa egyik vezető digitális biztosítójaként tartják számon. A MilanNews írása szerint a Wefox a Milan mezszponzora lesz a következő szezonban és az Emirates-szel illetve a BitMex-szel érvényben lévő együttműködés miatt a német biztosító neve a mez hátulján jelenhet meg. Erre korábban még nem volt példa a Milannál, viszont az utóbbi időben nagyon népszerű és elterjedt extra bevételszerzési lehetőség lett a futballklubok számára.

Amennyiben létrejön az egyezség, ez körülbelül évi 6 – 8 millió eurós bevételt jelenthet a Milan számára. Emellett ahogy arról beszámoltunk, a klub kapcsolatban áll a Pumával és az Emirates-szel is jelenleg érvényben lévő szponzori megállapodások újratárgyalása és meghosszabbítása céljából.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egyre jobb híreket kapunk a szponzorokról. Ez is mutatja milyen nagyszerű munka folyik a csapatnál. Bravó fiúk, csak így tovább!

  2. Azért nem szeretném hogy a nézünk hirdetőtábla legyen, nyilván jól jön az a plusz pár millió euró, de azért na…. Nekem nem feltétlenül tetszik, de ha már ilyesmire adnám a fejem, akkor inkább több pénzért tenném

    • Szinte az összes Serie A-s csapatnak van szponzora a mezszám alatt az Internek és az Atalatának is pl. Én egyáltalán nem bánom…

      • Nem azt mondtam hogy sehol sincs ilyen, hanem hogy nem szeretném hogy a mezből hirdetőtábla legyen aprópénzért

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet