A Lazio szerződést kínált Romagnolinak

6

Olasz sajtóinformáció szerint a Lazio vezetősége lépéseket tett a Milan csapatkapitányának, Alessio Romagnolinak a nyári szerződtetése felé.

A 27 éves középhátvéd aktuális szerződése – amelyet még 2018 nyarán a korábbi vezetőség kötött a kínai korszak alatt – az idény végén lejár a Milannal és egyelőre még nem született megállapodás a hosszabbításról.

Daniele Longo, a Calciomercato újságírója közölte, hogy a Lazio ajánlatot tett Romagnolinak. Mivel az olasz játékosnak a szezon végén lejár a kontraktusa, így más klubok szabadon tárgyalhatnak vele az előszerződésről a Milan beleegyezése nélkül. Claudio Lotito, a Lazio elnöke komolyan gondolja a Milan csapatkapitányának megszerzését szabadon igazolhatóként és évi nettó 3 millió eurós fizetést, plusz bónuszokat ajánlott neki.Romagnoli jelenleg évi nettó 5,5 millió eurót keres a Milanban, miután a legutóbbi megegyezés alapján a fizetése 2018 óta 3,5 millióról évről-évre fokozatosan emelkedett. A Calciomercato hozzátette, hogy Paolo Maldiniék évi 2,5 millió eurót + bónuszokat kínálnak, legalábbis egyelőre. Ráadásul a Milan tárgyalásokat folytat Sven Botman nyári leigazolásáról, aki állítólag igent mondott egy 5 éves szerződésre évi 2,5 milliós bérrel.

Romagnoli nemrég Simon Kjaer súlyos térdsérülése miatt visszakerült a kezdőcsapatba és az idei szezonban 22 tétmeccsen 1700 játékpercet töltött a pályán.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Botman nyáron ingyen igazolható és sajnos vannak csapatok akik nálunk képesek többet ajánlani neki. Amíg nem hivatalos és a felek semmit sem írtak alá, addig kételkedem abban, hogy mi egyáltalán versenyben tudunk lenni az aláírásáért.
  Hatalmas hiba lenne, ha Romagnolit nem tudnánk megtartani. Pedig ő nem válogatott, a paddal is megelégszik és nem is kér olyan rettenetesen sokat.

  • Karierrje csucsán nem válogatott és csak egy sérülès miatt nem padozik. De, sokat kér(nek a dagival).
   Romagnolit lehet tisztelni, mert kitartott eddig és tolta a szekeret (bár éppenséggel k jó fizuért). A Castillejo-k között nem volt nehéz kitûnni, de amikor a csapat többi része megkapta az upgrade-et, már nem csillog olyan fényesen. A tudást kell megfizetni, nem az image-et, ami sokakban kialakult róla az évek során.

   • Romagnoli úgy nem válogatott, hogy még a hibát hibára halmozó Rugani is volt hogy bekerült. Az elmúlt időszakban látványosan nem hívtak be senkit a válogatottba a csapatból(Donnát leszámítva). Ez egyáltalán nem mérvadó szerintem jelenleg…

    Sokat kér? 3milliós fizetési igénye van, ami a jelenlegi kb. fele. Ezt nem nevezném soknak. Kessié és Donnához képest pedig főleg nem.

    ……………….Romagnoli vs Tomori (90percenként)
    szerelés: 1.6 vs 2.5
    földi párharc: 2.6 vs 3.2
    fejpárbaj: 2.7 vs 1.4
    tisztázás: 2.9 vs 2.9
    blokk: 0.8 vs 0.8

    Öszességében:
    Romagnoli 5 kapott gól nélküli meccs, és összesen 13gólt kaptunk vele.
    Tomori 6 kapott gól nélküli meccs és 15gólt kaptunk vele.

    Ha így nézzük Tomori sem tűnik ki, valamiért csak szimplán divat lett szidni a kapitányt aki évek óta kitart a csapat mellett és a sérüléséig a teljesítményére sem volt panasz.

    • Félreértesz, senki sem szídja. Arról volt eddig szó, h sokat kér vagy sem. Ahhoz képest, amit nyújt, ahhoz képest igen, sokat kér. És már most is túl sokat kap. Mások jobb teljesítményért kevesebbet keresnek. Én arra tippelnél Paoloéknak van szemük és ezt látják 🙂
     3,5+1M-et írnak, ebben is erôsen kételkedem a dagit ismerve, de legyen, az 4,5 nettó, az évi 9 bruttó (most mondtam valamit), az 5 évre 45M + a dagi 15M-je (megint mondtam valami). Ez kb 50-60M 5 ev alatt, es a vegere lesz egy 32 eves vedo. Namost ha jönne egy akárki, akiben nagyobb a potenciál, mondjuk 30M-ert, akinek kell adni brutto 4M-et, akkor vagyunk 50M-nél + ügynök. Csak éppen az egyikben lehet kijönne a potenciál, a másikból meg tudjuk, hogy már láttunk belôle mindent.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet