Kalulu új szerződése is napirenden a Milannál

8

Újabb játékos kaphat új szerződést fizetésemeléssel párosulva a Milannál.

Mint arról beszámoltunk, Theo Hernández múlt heti bejelentése után a klub vezetősége készen áll meghosszabbítani másik két kulcsember, Rafael Leao és Ismael Bennacer szerződését is. Közel van a megállapodás a felek között és rajtuk kívül egy másik játékos is hosszabbíthat.

A MilanNews beszámolója szerint már javában zajlanak a tárgyalások Kalulu szerződésének meghosszabbításáról. A francia utánpótlás-válogatott hátvéd 2020 nyarán érkezett és az aktuális kontraktusa 2025-ig szól. Hamarosan új megállapodás születhet a szerződés hosszáról és a fizetésről.Kalulu a kontraktus meghosszabbítása mellett fizetésemelést kaphat, hiszen jelenleg ő a csapat második legrosszabbul fizetett játékosa évi nettó 600 ezer euróval, amin a klub szeretne emelni.

A 21 esztendős jobbhátvéd – aki a védelem közepén is bevethető – az idei szezonban 24 mérkőzésen játszott és közel 1400 játékpercet töltött a pályán, ráadásul a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott. Kaluluért nevelési költség címen tavaly nyáron 300 ezer eurót fizetett a Milan vezetősége az Olympique Lyonnak és a játékos nagy fejlődésen ment keresztül Stefano Pioli kezei alatt.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. hosszú távú szerződést neki! nagyon jó hírek érkeznek Maldiniék munkájáról. egyértelműen céljuk elkerülni további Hakan-Donna-Kessié eseteket, lehet h Alessiot is ide lehet majd venni. szerintem maguk a szerződések is máshogy fognak kinézni, hogy ne lehessen megkárosítani a klubot. mindezt jó most csinálni, amikor remek légkör és remek kilátások vannak a klubnál! Kessién meg Alession még izgulhatunk egy kicsit, de én úgy érzem, utánuk sokáig nem jelentkeznek majd hasonló problémák másokkal.

  2. Én az érkezésétől kezdve azt gondolom, hogy hatalmas potenciál van ebben a srácban. Be fogja magát dolgozni a csapatba, én szurkolok neki nagyon! 💪

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet