Jackie Chan edzését imitálta Ibrahimovic

5

Zlatan Ibrahimovic az edzésgyakorlatával megidézte Jackie Chan egyik leghíresebb filmjelenetét.

A svéd klasszis az előző három mérkőzésen a Lazio, az Inter és a Sampdoria ellen nem lépett pályára, miután január végén a Juventus elleni rangadón megsérült. Ibrahimovic felépülőben van az Achilles-ín gyulladásából és gőzerővel készül a visszatérésre. Zlatan személyre szabott edzésmunkát végez Milanellóban és az egyik gyakorlatával megidézte az egyik híres kungfu film jelenetét: az 1978-as Részeges karatemester című filmből, Jackie Chan egyik edzésgyakorlatát másolta le a 40 éves klasszis csatár.

Ibrahimovic két kis pohárral merítette ki a vizet egy edényből, és közben a hasizmait edzette. Erről a videót a közösségi oldalára töltötte fel “Türelem” címmel.Ibra az idei szezonban 15 meccsen közvetlenül 10 gólból vette ki a részét, méghozzá 8 találat és 2 gólpassz formájában a Serie A-ban. Legutóbb január 9-én a Venezia kapuját vette be a 3-0-ra megnyert bajnokin.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az biztos, hogy példátlan a fizikuma. Meg is nyeri szinte az összes párharcát, de így hogy folyamatosan sérült nem sok hasznát vesszük. 🙁

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet