Hernández eltiltást és pénzbüntetést kapott

5

A fegyelmi bizottság bejelentést tett az Inter-Milan mérkőzés szankcióiról.

A szombati Inter-Milan mérkőzés végén elszabadultak az indulatok. A piros-feketék hátrányból fordítva nyerték meg a rangadót és a Nerazzurri nehezen viselte a vereséget.

Theo Hernández egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Denzel Dumfriesszel szemben elkövetett súlyos szabálytalanságáért, valamint 5 ezer euróra megbüntették, amiért a kiállítása után az öltözőbe vonulásakor provokatív magatartást tanúsított az ellenfél szurkolóival szemben.Az Internél súlyos szankciók voltak. A fegyelmi bizottság közleménye szerint Alessandro Bastonit 2 meccsre elmeszelték, amiért a mérkőzés végén sértegette a játékvezetőt és az első figyelmeztetést követően sem hagyta abba.

Lautaro Martinez 10 ezer eurós pénzbírságot kapott. Az argentin támadó a hosszabbításban a kispadról felállva többször is sértő kifejezésekkel illette az ellenfél játékosát, Theo Hernándezt.

Továbbá Simone Inzaghit, az Inter vezetőedzőjét is eltiltották. Az olasz szakvezető a következő mérkőzésen nem ülhet le a kispadra és ezen felül 15 ezer euróra megbüntették. Inzaghi a meccs lefújása után a játékoskijáróban súlyosan tiszteletlen kifejezésekkel illette a játékvezetőt.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Persze az amugy tok realis, hogy a szurkolok frocsoghetnek, anyazhatnak, de ha jatekos szol vissza vagy heccel az mar meltatlan a focihoz 😀

    • Pont nem így van. Persze van amikor engedik mindkét félnek, de minket is nem egyszer büntettek már szurkolók viselkedése miatt.

      • De itt gondolom az Inter szurkolok is szologattak be Theonak, ok viszont nem kapnak buntit. Meg ugye emlekszunk Ibrara a Roma ellen, meg o kapott sargat….

  2. Fura ez az Inzaghi, mert a játékvezető egyértelműen az intert segítette azzal, hogy elmaradt pár lap.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet