Cassano kemény kritikával illette a Milant

31

Antonio Cassano, a csapat korábbi játékosa szerint a Milan érdemtelenül győzte le az Intert, amely – elmondása szerint – akár 7-0-ra is nyerhetett volna.

Az egykori olasz válogatott támadó – aki az Interben és a Milanban is megfordult – a Christian Vieri által vezetett Bobo TV elnevezésű műsorban részletesen kifejtette véleményét a szombati milánói derbiről és egyáltalán nem fogta vissza magát. Cassano úgy véli, hogy a Milan semmit nem csinált a mérkőzésen és nem érdemelt győzelmet.

“7-0-ra is nyerhetett volna az Inter. A csapatnak volt egy 5 perces képszakadása és ekkor két gólt kapott. Giroud lövésénél Handanovic nem védett túl jól. Még a második félidőben is volt legalább 4-5 elpazarolt indítása a Nerazzurrinak, míg a Rossoneri azt az 5 percet leszámítva egyszer sem tudta eltalálni a kaput.” – mondta Cassano.“Az Inter az első és a második félidő alapján is megérdemelte volna a győzelmet, a Milan nem csinált semmit az egész mérkőzésen. Szerintem még ők sem tudják igazán, hogyan sikerült megnyerni ezt a meccset. Nem láttam olyan különbséget az első és a második félidő között, mint amiről mindenki beszél. Három perc megváltoztatta a derbit, ez minden.”

“Diaz és Tonali megváltoztatta a meccset? Én nem így láttam. Az első félidőben minden Milan játékost összezúztak. A második félidő is az Interé volt, leszámítva azt a három percet, majd a 75. perctől újra ők irányítottak.”

Természetesen Cassano kitért a Scudettóért folyó versenyre is és elmondta, hogy a Napoli az egyetlen csapat Olaszországban, amely harcba szállhat az Interrel.

“A Napoli az egyetlen, amely megzavarhatja az Intert a Scudettóért folyó versenyben. A Nerazzurri játssza a legjobb futballt és nekik van a legerősebb csapatuk, de a Napoli nehézséget tud okozni számukra.”

31 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A vélemény olyan, mint a s@gglyuk. Mindenkinek van, mégse kíváncsi általában senki a másikéra.
  Minden esetre köszönöm Cassano barátunknak, hogy megosztotta ezt velünk, igazolva, hogy nem igazán érti amit lát 🙂

 2. Hálátlan dög. Nagy kár, hogy Zlatan nem rúgta fejbe rendesen!
  Ő amúgy az olasz Kabát Peti? Ott is a hülyékre van csak vevő?

 3. Cassanoba szorulhatott volna annyi tisztesség, hogy nem válaszol az AC Milan-nal kapcsolatos kérdésekre. Csak úgy mondjuk tiszteletből, hálából, hogy ez a csapat megmentette az életét.
  De már nem először ilyen patkány. Nem tudom mi ragadhatott be neki ennyire…

 4. Be volt tépve ez a patkány, amikor ezt nyilatkozta? Remélem Ibra megkeresi, és úgy tarkón rúgja, hogy összehányja magát.

 5. Emlékszem arra a bizonyos Chelsea – Barca BL meccsre…. ott se a kapuralövések és a szép játék nyert..
  Részben igaza van, de attól még megtanulhatn tisztelettel beszélni a szerencsétlen fos.. akinek amikor szívproblémája volt, a csapat mellette állt.
  Amint meggyógyult rögtön leköpött minket..
  Ez az ember egy igazi médiakurva.. mindenről véleményt mond miközben a kutya se kérdezte.
  Inkább azt magyarázza el, hogy miért húzta le a WC-n a tehetségét köszönhetően a minősíthetetlen szar viselkedésének.

 6. “Giroud lövésénél Handanovic nem védett túl jól.”
  Te jóember! Nyílván nem védett túl jól, mivel gól lett. Sőt továbbmegyek, innentől védésnek semmiképp sem mondható.

  Bírtam mint játékost, de az igazi profi futballista megtestesítője, azaz g**i buta

 7. Részben igaz , de azért erős túlzás amit állít . Ugyanakkor egyre jobban látszik az ,hogy a csapat többre lenne képes, lehet itt sokmindent felsorolni ,hianyzók ez az amaz, de…. Bár jó edzőnek tartom Piolit de szerintem egyre kevesebb ehez a Milanhoz.

  • Én pont fordítva látom. Nem egy neves edző Pioli, viszont abból főz, akik vannak a keretben. A pénz kevés, de a leigazolt tehetségek kezdenek jobbá válni a kezei alatt. Egyébként, ha megnézed kiket cserélt be a kispadról Inzaghi és kiket Pioli, akkor nekem mégértekesebb ez a győzelem! Egyenlőre a második helyen tanyázunk. Szerintem több, mint jó a a dobogó környéke a pénzforrás és a befektetőt tekintve.

   • Egyetértek, amíg a Milan-ban érkezik egy Lazetic, addig az Inter Juve komoly kulcsembereket igazol vaskos pénzért. Egy “jobb” edző ilyen feltételek mellett nem igen jönne, viszont Pioli bizonyította már, hogy nem kell ide jobb edző, inkább a keretet kéne valahogy erősíteni, mert a sérülések miatt nem mindig tud egy épkézláb 11 játékost a pályára küldeni.

 8. Arra fázott rá az Inter, hogy minden labdaszerzéskor egyből futnak támadni 6-an, ezt meg Pioliék maximálisan kihasználták, persze ha nincs kapus akkor rúghattak volna 500 gólt is, ha 1 hétig tart a meccs, de a fociban nincs volna.

 9. A Napoli az egyetlen, amely megzavarhatja az Intert a Scudettóért folyó versenyben. Ezt nyilatkozta ez a tahó . De Akkor ez a zakó mi volt ? Eléggé zavarodottnak láttam a fejeket a meccs után . Bőven meg fognak még zavarodni egy párszor .

 10. Annak a Vierinek a műsora volt ez, aki inkább Inter-játékosként lett ismert. Innentől persze adta magát az, hogy az Intert fogják fényezni. A síkhülye Cassanóval meg garantált egy olyan interjú, amire felfigyelnek. Hogy hálátlan-e… Kicsit sarkított Cassano véleménye, ráadásul a logika sem a sajátja. Az 1 Inter-gólon kívül tehát ő még látott 6-ot, mondjuk oké, ezzel kijön a 7 (bár én csak kettő egyértelmű gólhelyzetre emlékszem). De ha a Milan rúgott 2 gólt, akkor a végeredmény hogyan is lehetett volna 7-0?! Akkor mondott volna 7-2-t ez az idióta…
  Cassano sajnos egy tök buta valaki, de ettő függetlenül egy őstehetség volt. Ezek a nyilatkozatai érdekesek abból a szempontból, hogy vizsgáljuk: direkt mond nagyokat, hogy magára vonja a figyelmet (ez bejött neki), vagy tényleg így látja.
  Akármelyik legyen is igaz, a produkciója szánalmas.

 11. Ez van! Ha az ember kb. 50 körüli IQ- val rendelkezik + arra ráiszik vagy valamit bekap annak ez lesz a végeredménye! Az lehet,hogy jobb a kerete a $internek de ezen az estén a Milan jobban akarta a győzelmet! Szívvel, lélekkel Milán!

 12. Nem az a lényeg mit mondanak
  hanem, hogy ki mondja!!
  Ő mondhatja senki sem ad a szavára tudják,hogy egy idióta.

 13. Na, ez sem lett okosabb. Egy kis stat. (kapura lövés/kaput eltaláló lövés): 11/5 vs 10/3. Ebből csinálj 7 Inter gólt. A labdabirtoklás (tudom semmit nem jelent) 54% vs 46% ide. Tényleg semmit nem csinált a Milan.
  Nem értem miért jó az emberek nyilvánosan hülyét csinálni magukból, ez valamiféle perverzió lehet.

 14. Pontosan azért, hogy elitebb körök legalább bohócnak meghívják a bulijaikra, vagy, hogy a közértben megismerjék, esetleg a krimóban meghívják egy felesre.🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet