“Ilyen csapatszellemmel messzire juthatunk”

3

Paolo Maldini az Inter elleni győzelem után nyilatkozott és elmondta, hogy kevés dolog van a világon, ami olyan érzelmeket generál, mint a futball.

A klub igazgatója a Milan TV-nek nyilatkozott a mérkőzés lefújása után és kitért a derbi által kiváltott érzelmekre, a szurkolók jelenlétére és fontosságára, valamint a célokra is.

“A labdarúgás csodálatos. Jóban-rosszban érzelmeket vált ki az emberből és nagyon kevés dolog van a világon, ami erre képes. Az ilyen érzelmekért élünk. Sokszor kevesebbet kapsz a sorstól, mint amennyit megérdemelsz, míg néha többet. Ilyen csapatszellemmel messzire juthatunk.” – mondta Maldini.“A szurkolók nélkül nincs értelme futballozni. Bár két mérkőzést is játszottunk hazai pályán 5 ezer néző előtt, mégis sokkal szebbé tette ezt a derbit, hogy 50 százalékos kapacitás mellett rendezték. Fantasztikus, hogy boldoggá tehettük a szurkolóinkat.”

Az elmúlt hónapokban Maldini számtalan alkalommal elmondta, hogy melyek a Milan céljai a 2021/2022-es idényben. Az olasz igazgató szerint kulcsfontosságú, hogy a csapat az első négy hely egyikén végezzen és újra kiharcolja a Bajnokok Ligája-indulást.

“Sok szóbeszéd volt a meccs előtt, de végül minden a pályán dől el. A szezon kezdetekor egyértelműen megfogalmaztuk, hogy mik a céljaink. Ezeket mindig megismételtük és semmi sem változott. Ha tartjuk ezt az irányvonalat, akkor el fogjuk érni ezeket a célokat.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Elképesztő h milyen szeme van a futballhoz. Nulla “sportigazgatói” tapasztalattal ilyen kiemelkedő hatékonysággal dolgozni, na az nem semmi. Grande Paolo!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet