Giroud: “Nagyon büszke vagyok a csapatra”

3

Olivier Giroud volt a 241. Derby della Madonnina hőse, ugyanis két góllal járult hozzá a Milan 2-1-es győzelméhez a városi rivális Inter ellen. A francia csatár a meccs után elmondta, hogy nagyon büszke a csapatra és megmutatták, hogy soha nem adják fel.

A 35 éves csatárnak a kezdőcsapatban szavazott bizalmat Stefano Pioli az Inter elleni rangadón és a meccs hajrájában három perc alatt megfordította az eredményt. Giroud az idei szezonban 15 bajnokin 7 gólnál illetve 2 gólpassznál jár és ez volt élete első milánói derbije, amin pályára lépett.

“Ahogy a mérkőzés előtt mondtam, ez egy különleges mérkőzés. Végül megnyertük a derbit. Az első félidőben voltak gondjaink, de aztán a második játékrészben visszajöttünk a meccsbe. A tizenhatoson belül vártam a labdákat. Az első gólnál kicsit szerencsém volt, míg a másodiknál Calabria remek passzt adott. Fantasztikus volt. Nagyon boldog vagyok és büszke vagyok a csapatra, amely soha nem adja fel.” – reagált Giroud a meccs után.“Az első félidőben kissé frusztrált voltam, ahogy az egész csapat. Nem játszottunk jól és ezzel tisztában voltunk. Ennek ellenére nagyszerű csapatszellemet mutattunk és a szünet után erősen jöttünk vissza a játékba. Ugyan megnyertük a derbit, de a bajnokság hosszú. Versenyben vagyunk, azonban még sok mérkőzés vár ránk. Az Inter még az első helyen áll és arra fókuszálunk, hogy jól teljesítsünk és meccseket nyerjünk.”

“Nem szeretem, ha azt mondják, hogy hős vagyok. Nyilvánvalóan egy csatár azért van a pályán, hogy gólt szerezzen. A szünetben azt mondtuk az öltözőben, hogy mindent bele kell adnunk a második félidőben, nincs más út. Ez egy hatpontos meccs volt, ezzel tisztában voltunk és sikerült megnyerni. Most jobb helyzetbe kerültünk és ismét megmutattuk, hogy a csapat nagyszerű karakterrel rendelkezik.”

“Szükségünk van az ilyen győzelmekhez ahhoz, hogy erősek maradjunk. Továbbra is jól kell dolgoznunk, egyszerre csak egy meccsre koncentrálni és reménykedni abban, hogy az ellenfelek is fognak botlani.”

VIDEÓ: GIROUD KÉTSZER IS BEVETTE AZ INTER KAPUJÁT

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. “A 35 éves csatárnak a kezdőcsapatban szavazott bizalmat Stefano Pioli”
    Ez azért aranyos.. Ha Ibra nem sérül le, akkor Giroud csak a 80.percben jött volna. Remélem a mester tényleg több bizalmat szavaz ezután a franciának!

  2. Koszonjuk hogy minket valasztottal csapatodnak kedves Giroud 🙂
    Orulunk hogy ilyen golokkal boldogitassz minket

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet