Inter-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

19

Elindult a szavazás, lehet voksolni a mérkőzés legjobban teljesítő játékosára.

A Milan szombaton 2-1-re nyert a városi rivális Inter ellen a San Siróban az olasz bajnokság 24. fordulójában. A piros-feketék ugyan a 38. percben hátrányba kerültek, azonban a második félidőben sikerült megfordítani az eredményt Olivier Giroud duplájának köszönhetően.

A mérkőzés lefújását követően szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból a meccsen.19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

   • Elismerem, hogy talán túl kritikus vagyok vele, de valahogy mindig azok a hibái villannak be, amiből gólokat kaptunk. Alapvetően nem szokott rosszul játszani, de valahogy mindig jön egy komolyabb hiba. Mindegy, próbálom pozitívabb szemmel figyelni. A tegnapi meccset mondjuk akkor sem varrtam volna a nyakába, ha kikapunk, de én az mvpt is erősnek érzem.

    • Én egyenesen utáltam pár héttel ezelőttig (főleg szélsőként amúgy). Borzalmas volt, nem tudta átvenni a labdákat, számoltam, három meccsen volt egymás után olyan megoldása, hogy a talpa alatt surrant el az alap passz, és ebből kaptunk is gólt. Kétméteres passzokat nem tudott nem hogy emberhez adni, de pályán belül tartani.

     Viszont a labdakezelésében is fejlődött, vagy csak leegyszerűsítette (talán Pioli tanácsra), és nem variál. És ha ebben nem hibázik, akkor kijönnek az erényei, a helyezkedés, a sebesség, a bátorság, a küzdés. Nagyot fejlődött 1-2 hónap alatt.

 1. A 600000-ért vett Kalulu akinek nem ez az eredeti posztja és nem olyan rég még mindenki kitette volna a csapatból…csak azt szedte le a pályáról aki szemben került vele! Brutálisan nagyot játszott! Hetek óta kiválóan játszik de ez most egy Inter ellen nagyon kiütközött! Mehetett arra a mozgékonyabb Lautaro vagy az erősebb Dzeko kb mindegy volt ki az, Kalulu mindent megoldott elegánsan, higgadtan játszott és miután szerelt 20-ból 19x jól játszotta meg a labdát. Megnézném őket párban Tomorival, sebességben kevés támadónak lenne esélye a védelmünk ellen!

 2. Kalulu jól játszott, de ennyire ne sztároljuk, mert Perisic 2x is mellőle rúgott kapura, és az egyikből gól is lett. Látszott, hogy alászaladt a labdának, Perisic meg köszönte szépen..

  Maignan meccsben tartott minket, Giroud 2 gólt lőtt, Tonali meg megint nagyot játszott középen. Nehéz döntés az MVP.

  • Nem játszik hibátlanul, de nézd vissza a gólt és nézd meg a párokat a szöglet elrúgásakor. Alexis embere volt Perisic, oké hogy alászaladt Kalulu, de Alexis konkrétan végigmozizta az egészet, Perisic meg köszönte szépen, lelépett róla és ember nélkül berúgta a kapuba. Szóval igen, tisztázhatott volna Kalulu, de az alapvető védekezési hibát nem Ő követte el.

  • Perisic nem az ő embere volt! Nem mondom, hogy hiba nélkül játszott ahogy az első félidőben Tobali is szórta el a labdákat és Maignan is rohadt szerencsés volt a kifutásnál mert oda nem kellett volna kijönni. Kicsit pattan szerencsétlenül a labda és üres kapu. Romagnolihoz viszonyítva is jól játszott pedig ő a csk és az eredeti posztján szerepelt.

 3. Kalulu nagyon fiatal és ahhoz képest hogy mennyit játszott és hogy azért még rutintalan akkorát játszott mint az igazi nagyok. És igaz ha nem Mike akkor nem nyerünk de ahhoz hogy nyerjünk Giroud kellett aki nem az üres kapuba kotorta be a labdát. Tehát én Giroudra szavaztam.

 4. Ezért nem szabad Romagnoli-t tulfizetni. Bár, ha komolyan megegyezünk a Lille-el, meg a Botman gyerekkel, akkor esélytelen, hogy megtartsuk. Olyan olcsón nem írna alá. Ami a játékos szempontjából érthető is. De a meccshez visszatérve szerintem Maignan vitathatatlan. Giroud második gólja ami kiemeli őt a többi mezőnyjátékos általában jó szerepléséről, de ami bravúrokat Mike bemutatott. Csúnya verés helyett, értékes győzelem lett. Mert sokat melóztunk, de sokszor úgy átszaladtak rajtunk, hogy nem jó volt nézni. Valamint a támadás építéssel is többször volt gondunk, mint nem. Kessie új posztján olyan tudott csak lenni, mintha 10-en játszottunk volna. Persze nem volt más lehetősége Pioli-nak, mert Diazt a második fokozatnak szánta. Ez be is jött. Messias-t sem adnám akárki sztárocskaert.

 5. Kicsit elfogult vagyok a kapusokkal szemben, de ha nem így lenne nálam akkor is Maignan az MVP..
  Ami Kalulut illeti, teljesen megérdemelten van megemlítve a legjobbak között..

  Egyébként tudja valaki ki az a Donnarumma..? 🤷‍♂️