Pato elmondta, hogy ki döntheti el a derbit

1

Alexandre Pato a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott és Milan-győzelmet vár a szombat esti milánói derbin, továbbá elmondta, hogy egy napon szeretne visszatérni a Rossonerihez.

JÓSLAT A DERBIRE
“Nagyon nehéz mérkőzésre számítok és a pályán kemény küzdelem lesz a két csapat között, ami a második félidő első fél órájában fog eldőlni Leao góljával, így 1-0-ra nyer a Milan. Leao az, aki eldöntheti a milánói derbit. Meg kell értenie, hogy képes a különbséget jelenteni és remélem, hogy sikerülni fog. Ha eldönti a meccset, akkor az egy újabb minőségi ugrás lesz a karrierjében.”

A CSAPATRÓL
“A csapat erős és ott van Ibrahimovic is, aki nagyon tapasztalt és megérteti a csapattársaival a győzelem fontosságát. Nyilvánvalóan a fiatalok nyerni akarnak, de ha ez mégsem sikerül, akkor úgy gondolják, hogy nem dől össze a világ. Hazamennek, pihennek, játszanak a PlayStation-ön, majd másnap visszamennek a pályára. Ez hibás gondolkodás, ehelyett meg kell érteni a Milan-mez viselésének jelentőségét.”A VISSZATÉRÉS LEHETŐSÉGÉRŐL
“Egy napon vissza fogok térni a Milanhoz, ebben biztos vagyok. Úgy vélem, hogy még legalább 4 év van hátra a pályafutásomból.”

MALDINIRŐL
“Azt szeretném üzenni neki, hogy időnként nézegessen Amerika felé is, mert az Orlandóban van egy fiatal, 32 éves támadó nagy reményekkel.” – tette hozzá nevetve.

A 2011-ES 3-0-RA MEGNYERT DERBIRŐL
“Micsoda show volt… Mondtam Abbiatinak, hogy ő csak a védésre koncentráljon én pedig intézem a gólokat.”

Pato összesen 6 szezont töltött a Milanban és jelenleg az Orlando City játékosa.

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet