2022. november 28., hétfő

Castillejo mégis marad a Milan játékosa

-

Úgy tűnik, hogy ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, mint tavaly nyáron.

Minden jel arra utal, hogy Samu Castillejo továbbra is a Milan játékosa marad a szezon hátralévő részében. Az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy a kegyvesztetté vált játékos három és fél év után visszatér Spanyolországba, de ezúttal sem sikerült megállapodni.

A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport egybehangzó írása szerint Castillejo mégis marad a Milanban, miután összeomlottak a tárgyalások a ValenciÁVAL.

Egyes hírek szerint a sikertelen tárgyalások hátterében az állhat, hogy a játékos nemet mondott a Valenciának. Mindenesetre a spanyol együttes Samu helyett Bryan Gil megszerzése mellett döntött a Tottenhamtől, méghozzá kölcsönben.

Castillejo szerződéséből még másfél év van hátra a Milannál, azonban Stefano Pioli nem számol vele és az idei szezonban mindössze 122 játékpercet töltött a pályán. A 27 éves támadó már tavaly nyáron is közel állt a távozáshoz az átigazolási időszak utolsó napjaiban, de akkor szintén meghiúsult a klubváltása.

FRISSÍTVE: A mercato utolsó óráiban a Sampdoria újrakezdte a tárgyalásokat a Milan vezetőségével Castillejo kölcsönvétele ügyében – közölte Di Marzio és a MilanNews. A játékos nemrég elhagyta Milanellót és várja a fejleményeket.

17:55 – Gianluca Di Marzio szerint Castillejo visszautasította a Sampdoriát.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Korábban volt olyan hír, hogy a Milan mit szeretne és a Valencia mit. A normál – azaz opció nélküli – kölcsön helyett az opciós kölcsönnel erőszakoskodni ebben az esetben nem volt túl okos döntés, persze attól függ, milyen opcióban gondolkodtak Maldiniék. A visszautasítás hátterében valószínűleg az (is) állhat, hogy Maldiniék olyan opciót akartak a spanyolokra erőltetni, amely értelmében bizonyos feltételek (szinte biztosan meccsszám) teljesülése esetén a Valenciának meg kellett volna vennie Castillejót.

    Be kellene végre látnia a vezetőségnek, hogy Castillejo személyében egy szar árut akarunk rásózni valakire. Itt mi nem nagyon diktálhatunk, mert mindenki látta játszani ezt a szerencsétlent. Itt mi már azzal is nyerünk, ha valaki elviszi, és fizeti a bérét fél vagy egy évig. A Valencia úgy gondolkodhatott: fizetjük a bérét fél évig, és majd meglátjuk, örüljetek ennek.

    Castillejónak viszont – ha ezen új hír szerint mégis inkább rajta bukott meg a kölcsön – azt kellene eldöntenie, hogy akar-e még valamit kezdeni a zsákutcába futott karrierjével. A Milanban üldögélhet a padon még másfél évet, de előbb kerül szélsőként pályára Florenzi is. Most lett volna egy lehetőség, hogy játsszon, erre ez az idióta nem él vele, mert nem látja biztosítottnak a megfelelő játéklehetőséget… Ez a nem normális mit gondol, hogy ő egy akkora játékos, akinek bérelt helye lesz akármelyik élvonalbeli csapatnál? Az ő helyében örülnék, mint majom a farkának, hogy egyáltalán érdeklődik irántam egy klub. Vagy ez a tökkelütött elhiszi, hogy ő egy 20 milliós játékos, mert annak idején a Milan volt olyan hülye, hogy kb. annyit adott érte??

  2. Conti is elücsörgött itt egy darabig amíg nagy nehezen elvitte végre a Samp. A fizu megvan, ennyi idő alatt kiderült, hogy ezekből a büdös életben nem lesz élfocista, elfogadták, a klub meg fizet.
    Ez a Milan úgy működik, hogy akit meg kéne tartani, az rohadtul nem akar maradni még korrekt ajánlat ellenére sem, akit meg el akarunk adni, arra a fél lábú vakond sem jelentkezik. Most mondanám, hogy a múlt igazolásait nyügjük, csak az ilyen Ballo-Tourék is ugyanerre a sorsra fognak jutni, az a büdös nagy probléma. Nem véletlen nem tényező ez a Milan.

  3. Állítólag Casti azt nyilatkozta, hogyha a fizikai állapota engedi akkor szeretne 65-70 éves koráig a Milan kispadján ülni és onnan erősíteni a csapatot egy pici aprópénzért (6-7 millió euróért, max 8) szerintem tisztességes ajánlat

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS