Tomori térdét sikeresen megoperálták

3

A klub bejelentette, hogy sikeresen megműtötték Fikayo Tomori bal térdét.

Mint arról beszámoltunk, Tomorit térdsérülés miatt le kellett cserélni a csütörtöki Genoa elleni kupameccsen. Az angol védő a saját lábán hagyta el a pályát, ennek ellenére nem úszta meg enyhe sérüléssel, ugyanis az elvégzett vizsgálatok alapján műteni kellett.

A Milan péntek este hivatalos közleményt adott ki Tomori sérülése kapcsán.“AZ AC MILAN BEJELENTI, HOGY FIKAYO TOMORI BAL TÉRDÉT ARTROSZKÓPOS MŰTÉTI ELJÁRÁSSAL MEGOPERÁLTÁK A MEDIÁLIS MENISZKUSZ-SÉRÜLÉSE MIATT.”

A klub tájékoztatása szerint a műtétet a Madonnina klinikán végezte Dr. Roberto Pozzoni a Sporttraumatológiai Központ stábjának közreműködésével és a Milan csapatorvosának, Stefano Mazzoninak a jelenlétében. Az operáció tökéletesen sikerült és komplikációk nélkül zajlott.

A Milan a közleményében arról ír, hogy Fikayo jól van és megkezdi a rehabilitációt. Az angol válogatott védő felépülési ideje 30 napra becsülhető – tette hozzá a klub. Ezzel eldőlt, hogy Tomori biztosan nem lesz bevethető a Spezia, a Juventus és az Inter ellen, valamint az Olasz kupa negyeddöntőjében is hiányozni fog.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azt hiszem most már nem fogja senki sem megkérdőjelezni hogy miért kell védőt venni….. lassan már nem egy, hanem két védőt is venni kellesz.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet