A Milan kiválasztotta Kessié esetleges utódját

10

A Milan vezetősége gőzerővel dolgozik Franck Kessié pótlásán és a hírek szerint Franciaországból érkezhet az utódja.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Kessié hosszabbítása körüli huzavona miatt felerősödött a Milan érdeklődése Renato Sanches iránt. A klub vezetősége a portugál válogatott játékost tartja ideális választásnak a középpályára.

Kessiének a szezon végén lejár a szerződése és egyelőre nem született megállapodás a hosszabbítást illetően. Sőt, az idő előrehaladtával egyre nagyobb a valószínűsége, hogy 2022 nyarán szabadon igazolhatóként távozik a Milanból. Éppen ezért a klub gőzerővel dolgozik a potenciális helyettesítésén és Sanches az első számú jelölt.A játékos ügynöke, Jorge Mendes folyamatosan kapcsolatban áll Paolo Maldinivel Rafael Leao szerződésének meghosszabbítása miatt és ezáltal alkalom nyílik arra is, hogy megvitassák Sanches klubváltásának lehetőségét.

A 24 éves középpályásnak másfél év van hátra a szerződéséből a Lille-lel és úgy tűnik, hogy a Rossoneri mellett a Premier League-ből illetve a Bundesligából is vannak kérői. Ennek ellenére Sanches a sikertelen angliai és németországi élményei után nem térne vissza és inkább örömmel kipróbálná magát Olaszországban.

Az Európa-bajnok játékosért 2019 nyarán 20 millió eurót fizetett a Lille a Bayernnek.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Tehát nyáron már csak 1 év lesz hátra a szerződéséből. Egy normális ajánlattal simán megszerezhető.

  2. Nem értem ha igazak a hírek miért nem fogadjuk el a Tottenham kölcsön ajánlatát? 10-15 millió eurót akarnak Kessiéből mert kb annyit lehet kérni télen érte, de aztán meg ha nem adják el mert előszerződést ír alá megint lesünk és nyáron meg majd lehet fizetni egy normális kozéppalyásert

    • Gondolom azért, mert ha nem érjük el a BL-t, akkor sokkal többet bukunk 10-15 milliónál, és bőven benne van a pakliban, hogy ha elengedjük, akkor a középpálya jelentősen gyengül. Bennacer egész szezonban formán kívül van, Tonalit kedvelem, de kicsit igadozó még a formája ha sorozatterhelést kap, Bakayokóról meg inkább nem is beszélek…

      • És inkább megint végig viszik amit Donnaval a szurkoloknál? A túl magas fizu inkább a franciá ál a baj!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet