A Chelsea bepróbálkozott Hernández ügyében

2

Előrehaladott tárgyalások folynak Theo Hernández szerződésének meghosszabbításáról, azonban akadt egy konkrét érdeklődő topklub iránta.

A Tuttosport szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea nemrég bejelentkezett Theo Hernándezért, de a Milan visszautasította a megkeresést. A klub vezetősége leszögezte, hogy nem eladó és nem áll szándékukban megválni tőle, hacsak nem érkezik egy rendkívül magas átigazolási ajánlat.

A Milan 60 millió euró alatt nem hallgatja meg a beérkező ajánlatokat Hernándezért, aki két évvel ezelőtt – 2019 nyarán – érkezett a Real Madridtól. Akkor a piros-feketék 20 millió eurót fizettek a játékjogáért. A Calciomercato szerint a Chelsea más célpontok után néz a Milan igényei miatt.Időközben a Rossoneri előrehaladott tárgyalásokat folytat a francia válogatott balhátvéd szerződésének 2026 nyaráig történő meghosszabbításáról. Nagy az optimizmus a megegyezést illetően és Theo többször is kifejezte maradási szándékát. A klub az új hosszú távú szerződés mellett jelentős fizetésemeléssel láncolná magához az elkövetkező évekre.

A 24 éves balhátvéd az idei szezonban 15 bajnoki meccsen 2 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet