Minden jel arra utal, hogy Rafael Leao nem lesz bevethető a keddi Liverpool elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Nagyon rossz hír érkezett a holnapi BL-meccs előtt. A csapat kedden 21:00-kor a Liverpoolt fogadja a San Siróban a csoportkör utolsó fordulójában és még élnek a továbbjutási remények. Úgy tűnik, hogy Stefano Pioli újabb kulcsemberét veszítette el.

A MilanNews tájékoztatása szerint Leao vizsgálatokon vett részt és kiderült, hogy enyhe izomsérüléssel bajlódik a combhajlítójában.

A portugál válogatott támadó egy félidőt játszott a hétvégén a Salernitana elleni 2-0-ra megnyert mérkőzésen és Pioli a meccs után elmondta, hogy elővigyázatosságból cserélte le. Ennek ellenére biztosra vehető, hogy a sereghajtó ellen összeszedett sérülése miatt Leaónak ki kell hagynia a Pool elleni összecsapást.Ez hatalmas érvágás a Milan számára, ugyanis Leao és Ante Rebic személyében mindkét bal szélső támadó sérült, továbbá Olivier Giroud és Pietro Pellegri sem bevethető a csatárok közül. A MilanNews beszámolója szerint Pellegrinek a combközelítő izmával van probléma és 10 napon belül újabb vizsgálatok várnak rá.

FRISS HÍR: Theo Hernández hétfőn délelőtt nem edzett a csapattal Milanellóban. A francia válogatott balhátvéd megfázással küzd és az edzőteremben egyéni edzésmunkát végzett. Pioli bízik abban, hogy számíthat rá a Liverpool ellen.

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Innen szèp hozni a holnapi meccset 🙂

  Érdekes lenne látni statisztikát az európai ligákban játszó csapatoknál, milyen és mennyi sérülés van, milyen hosszúak, hány mérkôzésenként van sérülés, stb. Csak, hogy lássuk, mi az átlag.

  Mostanra már azt hiszi az ember, nem jöhet több hasonló hír, sôt, reméled a sérültek is mankót eldobva, csodával határos módon, gyógyulva jelentkeznek edzésre a sorsdöntô játék elôtt.. aztán betöltôdnek a hírek..

 2. Ez már tényleg vicc kategória. Évek óta ez megy. Vagy az orvosi stábot kéne meneszteni,vagy az erőnléti edzőt. Minden edzés alapja a nyújtás, de ezt ők sokkal jobban tudják. Profi játékosok, profi szakemberek, és ezzel nem kezdenek semmit. Hívják a piócás embert.

 3. érdekes, hogy neki is a combhajlítója…ahogy jönnek a hírek a derék/hát( giroud, rebic) és a combhajlító (leao,pellegri…) -nem néztem pontosan vissza és csak a legutóbbiak jutottak eszembe, de szerintem volt még ezek közül másnak is ilyen sérülésben része – viszi a prímet. ezt lehet érdemes lenne kivizsgálni házon belül.

 4. Ezt írtam egy hete a fórumba, hogy korai itt olyan jóslásokba bocsátkozni, hogy idén nem kell megszakadni az első 4 helyért. Ez a keret egyszerűen nem bír el heti 3 kulcsjátékos folyamatos nélkülözését. És sajnos az a 3 néha több mint 5.

 5. Na ez egy igazi érvágás, a támadószekciónk legjobbja idén, élmény nézni a szlalomjait, jól cselez, de közben semmi öncélú hülyeség, mint amikor CR7 egyhelyben állva biciklizik, a védő meg reszeli előtte a körmét unalmában. Úgy cselez, hogy halad vele, megver embereket, és dunsztja nem lehet a védőnek, hogy kifelé vagy befelé megy, ami nagy szó.

  Pont akartam írni, hogy Messias miatt kicsit bizakodó lettem, egy Leao – Ibra – Messias trió baromi gólképes elöl, és végre nem lennénk féloldalasak sem, de hát nem jött össze. Remélem Sale megtáltosodik most, mert gondolom ő vagy Krunic kerül balra…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet