2022. december 02., péntek

Eldőlt, hogy meg kell műteni Kjaer bal térdét

-

Nagyon rossz hír érkezett Simon Kjaer kapcsán, ugyanis műteni kell a térdét.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Kjaer fél perccel a kezdőrúgást követően megsérült a Genoa elleni mérkőzésen és hordágyon hagyta el a pályát. A dán válogatott védő csütörtökön délelőtt mankóval érkezett az orvosi vizsgálatokra és sajnos nincsenek jó hírek.

A MilanNews közlése szerint az elvégzett MRI vizsgálatok eredménye és a szakorvosi vélemény alapján Kjaer bal térdét meg kell operálni, miután sérült a térdszalagja.

Az operációt pénteken végzik artroszkópos műtéti eljárással. Kérdés, hogy milyen mértékben sérült a térdszalagja és a beavatkozást követően a műtét sikerességétől függően többet lehet majd tudni arról, hogy előreláthatólag mennyi ideig nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére.

Kjaer távollétében Fikayo Tomorira, Alessio Romagnolira, Matteo Gabbiára és vészmegoldásként Pierre Kalulura számíthat Pioli a védelem tengelyében és nem kizárt, hogy a klub vezetősége a januári átigazolási időszakban középhátvédet igazol.

Jobbulást és gyors felépülést kívánunk, Simon!

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gabbiának még adnék esélyt, tavaly mindenki meg volt vele elégedve, most meg két rossz meccs után elzavarnánk? A Salernitana ellen akár kezdhetne is Romagnolival, Tomori meg pihentjen a Liverpoolra. Kalulu kell jobbszélre Calabria hiánya miatt. Én nem igazolnék, meg kéne oldani ezt a pár hónapot házon belül. Egyébként meg várjuk meg a műtétet, hátha gyors lesz a felépülés.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS