Nagyon rossz hír érkezett Simon Kjaer kapcsán, ugyanis műteni kell a térdét.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Kjaer fél perccel a kezdőrúgást követően megsérült a Genoa elleni mérkőzésen és hordágyon hagyta el a pályát. A dán válogatott védő csütörtökön délelőtt mankóval érkezett az orvosi vizsgálatokra és sajnos nincsenek jó hírek.

A MilanNews közlése szerint az elvégzett MRI vizsgálatok eredménye és a szakorvosi vélemény alapján Kjaer bal térdét meg kell operálni, miután sérült a térdszalagja.

Az operációt pénteken végzik artroszkópos műtéti eljárással. Kérdés, hogy milyen mértékben sérült a térdszalagja és a beavatkozást követően a műtét sikerességétől függően többet lehet majd tudni arról, hogy előreláthatólag mennyi ideig nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére.Kjaer távollétében Fikayo Tomorira, Alessio Romagnolira, Matteo Gabbiára és vészmegoldásként Pierre Kalulura számíthat Pioli a védelem tengelyében és nem kizárt, hogy a klub vezetősége a januári átigazolási időszakban középhátvédet igazol.

Jobbulást és gyors felépülést kívánunk, Simon!

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Erdemes lenne Kalulut probalgatni, mert nem semmi sebesseg lenne hatul, ha sikerulne felnonie a feladathoz a kis francianak.

  2. Szerintem is Kalulut kéne próbálgatni. Az adósság miatt nem kéne most senkit venni. Így is jobb a helyzet mint tavaly télen volt. Akkor majdnem öngyilkosság volt csatárt nem igazolni.

  3. Basszus…a védelem ezzel odalett….így is rengeteg gólt kaptunk, ez nem sok jóval kecsegtet. Ha még volt bennem Scudetto remény akkor az ezzel el is szállt. Borzasztóan sajnálom. Mielőbbi felépülést!

  4. Esetleg ha van valaki ingyen szabadúszó tehetség, vagy mint Messias alsó osztályból reménység szinte ingyen akkor hozzanak Valakit.

  5. Gabbiának még adnék esélyt, tavaly mindenki meg volt vele elégedve, most meg két rossz meccs után elzavarnánk? A Salernitana ellen akár kezdhetne is Romagnolival, Tomori meg pihentjen a Liverpoolra. Kalulu kell jobbszélre Calabria hiánya miatt. Én nem igazolnék, meg kéne oldani ezt a pár hónapot házon belül. Egyébként meg várjuk meg a műtétet, hátha gyors lesz a felépülés.

  6. Hát ide már komolyan hívni kell valami átokűzőt mert itt tuti valami átok ül a csapaton a sérülések táján.

  7. Kalulut figyelgettem nagyon gyorsan passzol amúgy és elég jól. Játszatni kéne szerintem is minthogy inkább zsákbamacskát venni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet