Atlético-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

8


Lehet voksolni, hogy ki volt a Milan legjobbja az Atlético Madrid ellen.

A piros-feketék idegenben 1-0-ra nyertek az Atlético otthonában és három ponttal távoztak a Wanda Metropolitano stadionból. A győzelmet érő találatot a 87. percben a csereként pályára lépő – és debütáló – Junior Messias szerezte.

Az összecsapást követően szavazást indítottunk, hogy ki volt a meccs legjobbja.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nálam Brahim Diaz volt a legjobb. Aktív volt, szinte minden támadásban benne volt, alig volt eladott labdája és szabályosan nem is tudták szerelni…

 2. Salemakerst mondanám most én is, az itt említetteknél szerintem sokkal jobb volt. De mindenki megkaphatná a díjat, mert igazi csapatmunka volt.

 3. Nem kaptunk gólt, ami alap esetben a védelmet dícsérné, de itt még kell említeni a 2+3 kp-t is, mert az Atleti legtöbbször a félpályán sem tudott átjönni!
  A meccs legjobbja nálam is Diaz lenne, hatalmas lendület volt benne. (Salamaki sokszor megállt olyankor is, amikor bőven volt előtte terület – persze legalább nem vesztettünk labdát)
  Ha poénra venném, akkor legutóbb az “egy félidei jelenlét” és 62%-os passzpontosság mellett is elég volt 2 szépítő találat az ötösről a MoM-hez, úgyhogy most a győztes találat alapján Messiasra kellene voksolni..
  ui.: örülök Bakayoko első jó teljesítményének! A kihagyott ziccer ellenére is végre volt haszna a beállításának!

  • Meg volt Bakayokonak egy hajmeresztő lasztija hátul, amiből simán gólt kaphattunk volna… Jó lenne folytatódna a formajavulása, mert nagyon kellene ott középen.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet