Ivan Gazidis, a Milan vezérigazgatóját az elmúlt hónapokban Amerikában kezelték és most visszatért Milánóba.

A dél-afrikai szakembernél a nyáron diagnosztizáltak torokrákot az orvosok és azt követően New Yorkba utazott kezelésre. Gazidis engedélyt kapott, hogy visszatérjen Olaszországba és hétfőn megjelent a klub főhadiszállásán, a Casa Milanban. A vezérigazgató egy videóüzenetben mondott köszönetet a klub alkalmazottjainak.

“Kedves kollégák! Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek a Casa Milanban, az otthonunkban. Először is szeretném szívből megköszönni a támogatásotokat, a közelségeteket és azokat az üzeneteket, amelyek nagy változást hoztak számomra és a családom számára egyaránt. Ezt soha nem fogom elfelejteni. Megtanultam, hogy mit jelent a Milan család.” – mondta Gazidis.“Tiszteletben kell tartanom az orvosok javaslatát, de szeretnék minél hamarabb újra személyesen is találkozni veletek. Büszke vagyok a Milan fejlődésére, amit a pályán és azon kívül mutatott. Így kell folytatnunk, együtt írjuk nagyszerű klubunk új történetét.”

“Alig várom, hogy hamarosan találkozzunk. Forza Milan, mindig!”

Gazidis kedden meglátogatta és köszöntötte az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő csapatot Milanellóban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet