Renato Sanches, a Lille középpályása a L’Equipe-nek adott interjújában beszélt a jövőjéről és kommentálta a Milan érdeklődését a januári klubváltással kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk, a Milan vezetősége Sanches-t nézte ki Franck Kessié helyére, amennyiben az elefántcsontparti középpályás úgy dönt, hogy nem hosszabbítja meg a jövő nyáron lejáró szerződését. Kiváló a kapcsolat a Milan és a Lille között, ami előny lehet a transzfer megvalósulásához – ráadásul a játékos is nyitott a váltásra.

A 24 éves játékost az érdeklődő klubokról kérdezték és kijelentette, hogy készen áll.“Talán a Milan és az Arsenal is érdeklődik, nem tudom. Beszéltem az ügynökömmel. Tudom, hogy melyik klub szeretne megszerezni és melyik nem, de most nem árulhatom el. Tisztában vagyok azzal, hogy készen állok. Ha megvalósul, a számomra legjobb döntést fogom meghozni.” – mondta Sanches.

“Milan? Ez egy nagyszerű klub, hatalmas történelemmel. Kedvelem a Milant. A nyári átigazolási időszakban a Barcelonához kellett volna igazolnom, de a sérülésem közbeszólt. Ezért hiúsult meg az üzlet.”

“Januári távozás? Tudom, hogy készen állok, ha érkezik egy ajánlat…” – tette hozzá.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nálunk a szertáros Adriana néni is megsérül két felmosás között és harcképtelenné válik 3 hétre, akkor egy alapból sérülékeny Renato Sanchesre milyen sors várna itt?

  2. Haver, nem csak te nem álltál készen, hanem a Barcelona pénztárcája sem. Mellesleg ott most nem kicsi a bajság

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet